Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Όχι» σε συνέδριο απλής διαδοχής του προέδρου της ΝΔ.

Τη διαδικασία του συνεδρίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ αμφισβήτησε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Δεν πρέπει να πάμε σε ένα συνέδριο απλής διαδοχής, αλλά να κάνουμε και την κριτική μας. Επιβάλλεται να πάμε σε ένα ανοιχτό συνέδριο. Δεν είναι δυνατόν να κρίνουν το αύριο της παράταξης στελέχη που με τη συμπεριφορά τους μάς έριξαν στα δίχτυα του ΠΑΣΟΚ».

Απηύθυνε, μάλιστα, έκκληση στον Κ.Καραμανλή να παραμείνει πρόεδρος της παράταξης και πρόσθεσε ότι δεν κάνει πίσω, θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΝΔ.

Ωστόσο, τάχθηκε υπέρ μίας και μόνο υποψηφιότητας που θα μπορεί, όπως είπε, να ..........

κρατήσει το κόμμα ενωμένο και να ξαναζωντανέψει την ελπίδα.

«Δεν είμαι προπομπός κανενός. Με χαρακτήρισαν λαγό. Αλεπού μπορεί να είμαι, λαγός όχι. Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου τάραξα τα λιμνάζοντα ύδατα. Η απόφασή μου να διεκδικήσω την προεδρία υποδηλώνει ότι στέκομαι δίπλα στον προδομένο, αλλά υπερήφανο λαό της ΝΔ και ότι όλοι μαζί, με ψυχραιμία και ενότητα, μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την παράταξη», είπε ο κ. Ψωμιάδης.

Εξέφρασε το φόβο για «ισχυρούς κραδασμούς» στο κόμμα της ΝΔ ενόψει της εκλογής νέου προέδρου και δήλωσε: «Η ΝΔ δεν ανήκει ούτε στον Καραμανλή ούτε στον Μητσοτάκη. Ανήκει στον λαό της».

Παράλληλα, σημείωσε ότι η ΝΔ έχει απομακρυνθεί από τις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο κ. Ψωμιάδης τάχθηκε υπέρ της εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ από το σύνολο των μελών της παράταξης και υπογράμμισε: «Είμαι πολύ θυμωμένος. Είναι ώρα να πέσουν οι μάσκες».

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.