Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΝΔ: Δεν έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία των εκλογών

Δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Δ. Σιούφας, συμπλήρωσε ωστόσο ότι όλη η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.
«Απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισα ευθέως ότι δεν έχει προσδιοριστεί ημερομηνία για τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Σιούφας και πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει «αφού παρέμεναν σε εκκρεμότητα θέματα προετοιμασίας […] για την αναθεώρηση των διατάξεων του καταστατικού που αφορούν στην εκλογή Προέδρου του Κόμματος».

«Ο Πρόεδρος του Κόμματος Κώστας Καραμανλής», πρόσθεσε, «τονίζει ότι, εφόσον το Συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου αποφασίσει την αναθεώρηση των διατάξεων που αφορούν στην εκλογή Προέδρου του Κόμματος, η σχετική ........

διαδικασία, σύμφωνα με τις αναθεωρημένες, πλέον διατάξεις, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2009».

Καταλήγοντας, ο κ. Σιούφας τόνισε: «Από όλα αυτά προκύπτουν με σαφήνεια δύο και μόνον δεδομένα: Πρώτον ότι συγκεκριμένη ημερομηνία για τις εκλογές δεν έχει οριστεί και δεύτερον ότι όλη η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2009.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.