Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Τα οινικά φοβορί της Πελοποννήσου ενθουσίασαν

Εκατοντάδες επισκέπτες, φίλοι του οίνου καθώς και επαγγελματίες της εστίασης και του ξενοδοχειακού χώρου, έδωσαν το παρών στη φετινή εκδήλωση των Δρόμων του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου 2009.
Εκεί δοκίμασαν τα κρασιά της αμπελόεσσας Πελοποννήσου, στην άνετη και άψογα εξοπλισμένη αίθουσα της εκδήλωσης. Και όπως κάθε χρονιά, τόσο οι κλασικές, αγαπημένες ετικέτες, όσο και οι καινούργιες προτάσεις των οινοπαραγωγών, ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή αναβάθμιση την κρασιών τους.
Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσαν και οι παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισίωσαν τη φετινή, 5η κατά σειρά, διοργάνωση.
Καταρχάς, ως προοίμιο της λαμπρής εκδήλωσης, το Σαββατοκύριακο 17 - 18 Οκτωβρίου, γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης καλωσόριζαν τους πελάτες τους με ένα ποτήρι κρασί της..

Πελοποννήσου.
Επίσης, ανάρπαστες έγιναν οι θέσεις για το σεμινάριο “Κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα από σπάνιες ποικιλίες”, το οποίο μας αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα, ανάμεσα στις: Κυδωνίτσα, Σιδερίτης, Λαγόρθι, Μαύρο Καλαβρυτινό, αλλά και Riesling, Gewurztraminer, Viognier, Pinot Noir, θα αναζητήσουμε επόμενα οινικά φαβορί.

Τέλος, η κλήρωση φιαλών magnum από εκλεκτά κρασιά της Πελοποννήσου σε 11 τυχερούς επισκέπτες, έκλεισε ευχάριστα τη βραδιά.

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξαιρετικά ευχάριστη οινική εμπειρία, οινοποιοί και οινόφιλοι ανανέωσαν το rendez-vous τους για τον Οκτώβριο του 2010.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Wine Plus.
Agronews




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.