Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Καραμανλής: Τώρα η πολιτική με πικραίνει

Τον Κώστα Καραμανλή πλησίασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής -με περίσσιο θράσος που δικαιολογείται ωστόσο από το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος- και τον ρώτησε ευθαρσώς εάν μετανιώνει «που ανήκει σε αυτή την ομάδα» εννοώντας προφανώς τον Παναθηναϊκό.

«Δεν μετανιώνω ποτέ» του απάντησε ο Κ. Καραμανλής.

Ο Γ. Ανατολάκης επέμεινε. Και επεσήμανε στον πρώην πρωθυπουργό ότι η ..........

πορεία της αγαπημένης του ομάδας τα τελευταία χρόνια δεν του δίνει τις χαρές που θα ήθελε.

"Μέχρι τα 45 μου έδινε και χαρές" ήταν η απάντηση του Κώστα Καραμανλή ο οποίος προσέθεσε: «Μετά, τις χαρές άρχισε να μου τις δίνει η πολιτική. Τώρα που η πολιτική μου δίνει πίκρες, επιστρέφω στην ομάδα», κατέληξε ημιαστεία - ημισοβαρά ο Καραμανλής.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, που επέστρεψε χθες στα έδρανα της αντιπολίτευσης μετά από περίπου 6 χρόνια, φαινόταν αμήχανος πριν από την έναρξη της Ορκωμοσίας.

Ωστόσο συνεχάρη με θέρμη τον Γιώργο Παπανδρέου και αντήλλαξε χειραψία μαζί του σε καλή διάθεση όταν ο τελευταίος χαιρέτησε τους βουλευτές της πρώτης σειράς των εδράνων.

Ο Γ. Παπανδρέου δεν ήλθε πάντως σε φυσική επαφή με κανέναν εκ των (εντός Κοινοβουλίου) διεκδικητών του θρόνου της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη καθόταν δύο έδρες πιο πίσω από τον Κώστα Καραμανλή, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ακόμη πιο πίσω, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς, που αύριο ανακοινώνει και επισήμως την υποψηφιότητά του, επέλεξε τα ορεινά της Βουλής.

Δείτε και το σχετικό Video



Πηγή: Έθνος

ΣΧΟΛΙΟ
Με τόσα ζόρια που τράβαγε ο άνθρωπος, πως ήταν δυνατόν να μην είναι κουρασμένος????
Πότε από εδώ και πότε από εκεί οι χαρές και οι λύπες.....
Οποιοσδήποτε στην θέση του θα είχε κουραστεί.
Καλή ξεκούραση Κε Καραμανλή......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.