Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Τέλος στην αγροφυλακή βάζει ο Χρυσοχοΐδης!

Κατάργηση της αγροφυλακής προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βάζοντας ταφόπλακα σε ένα "θεσμό" που εξυπηρέτησε μικροπολιτικά συμφέροντα και ρουσφετολογικές προσλήψεις.
Θυμίζουμε ότι η σύσταση της Αγροφυλακής εκκρεμούσε από το 1993 επί κυβερνήσεως του πατέρα της Μπακογιάννη (δεν λέμε το όνομα του για να μην καταρρεύσει το blog από την γκαντεμιά του) και αποτελούσε ένα ανεξόφλητο γραμμάτιο το οποίο εξόφλησε και με το παραπάνω ο Βύρων Πολύδωρας επί κυβερνήσεως Καραμανλή μετά το 2004.

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης ...........

Χρυσοχοΐδης, ανακοίνωσε σήμερα την κατάργηση της Αγροφυλακής η οποία με τον τρόπο που λειτουργούσε ήταν ουσιαστικά άνευ αντικειμένου και αποτελέσματος και στο μόνο που βοηθούσε ήταν στο να γίνονται κομματικές προσλήψεις.

Η ενίσχυση της Αγροφυλακής ούτε στην πρόληψη των πυρκαγιών βοήθησε αλλά ούτε στην αποτελεσματικότερη προστασία του πολίτη και κατά συνέπεια η κατάργησή της, με την υπάρχουσα αναχρονιστική μορφή, ήταν επιβεβλημένη.

Φυσικά και αντί της αγροφυλακής θα πρέπει να ενισχυθούν ουσιαστικότερα η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και φυσικά η Πολιτική Προστασία η δασοπροστασία κλπ.

Όσον αφορά με τους σημερινούς αγροφύλακες, δεν ξεκαθάρισε ακόμη το τι θα γίνει και σε ποιους παραπλήσιους τομείς θα απορροφηθούν.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον κ. Χρυσοχοϊδη. Φαίνεται πως σε αυτόν τον τόπο ίσως κάτι μπορεί να αλλάξει τελικά αψηφόντας το όποιο πολιτικό κόστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά για την όλοι οικονομική κατάσταση της χώρας μας φταίει η αγροφυλακή .....αρε παρτακιδες πρωτευουσιανοι που το μονο που σας νοιάζει η Αθήνα σας.
    ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΣΑΣ
    ΝΤΡΟΠΗ να μας πουλάτε περιβαλλοντική συνείδηση και να θέλετε να διαλύσετε την μόνη υπηρεσία που ειναι στην ύπαιθρο
    ΛΥΠΑΜΕ πραγματικά ολα αυτα τα ανθρωπάκια που θελουν να παρουν αυτη την αποφαση και ολα αυτα τα ανθρωπακια μου συμφωνούν σε αυτο το περιβαλλοντολογικό και αγροτικό ΕΓΚΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.