Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Στο διαδίκτυο η πρόσκληση για τις θέσεις γενικών γραμματέων

«Πρόσκληση για την πλήρωση των θέσεων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών» αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα opengov.gr, σημειώνοντας τη Γραμματεία ή τις Γραμματείες, για τις οποίες ενδιαφέρονται.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα υποβολής .......

ετεροπρότασης, διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα της συμμετοχής, ενώ όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υποβάλουν αναλυτική κατάσταση της περιουσίας τους.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι την 13η Οκτωβρίου.

Στόχος της πρόσκλησης είναι να δοθεί η δυνατότητα στον κάθε πολίτη να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, ενώ σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν σταδιακά ανάλογες διαδικασίες και για τις υπόλοιπες θέσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπου αυτό είναι δυνατό.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, αυτή αποτελεί υλοποίηση της δέσμευσης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για «την πλήρη αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του κράτους έτσι ώστε να γίνει πραγματικά αρωγός του πολίτη και υπηρέτης των συμφερόντων του, για τη ριζική καταπολέμηση της αδιαφάνειας, της σπατάλης, της αναξιοκρατίας και του κομματισμού».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ
Αναμφισβήτητα πολύ σωστό αυτό με την υποβολή αίτησης.
Επιτέλους αρχίζει να μπαίνει τάξη στην Ελλάδα από τα διάφορα λαμόγια - αρπακτικά που λόγω κουμπαριάς ή και εγώ δεν ξέρω τι διορίζονταν γενικοί γραμματείς και έπαιρναν παχυλότατους μισθούς.
Μπράβο Γιώργο Παπανδρέου. Ξεκίνησες πολύ σωστά. Προχώρα και ξεβρώμισε την χώρα από τα αρπακτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.