Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Hack 4 Fame Hacking II. Παραποίησαν το δικτυακό τόπο του Πρώτου Θέματος

Άγνωστοι παραποίησαν τη Δευτέρα το δικτυακό τόπο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και ανήρτησαν μηνύματα για τα «παιχνίδια με τις γιάφκες του Χαλανδρίου», μια τηλεφωνική ατζέντα που υπεκλάπη από «μεγαλοδημοσιογράφο», αρχεία που φαίνεται να προέρχονται από υπουργεία και υπηρεσίες της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και από τα γραφεία της ΑΕΚ.

H σελίδα υποδοχής του δικτυακού τόπου είναι μαύρη και υποδέχεται τους αναγνώστες με την επιγραφή «Hack 4 Fame II» -το όνομα της ομάδας των χάκερ.

Η ανάρτηση τιτλοφορείται «Επεισόδιο ΙΙ». Το νέο «επεισόδιο» έρχεται μία ημέρα μετά την ανάλογη επίθεση που δέχτηκε ο προσωπικός δικτυακός τόπος της Λούκας Κατσέλη του ΠΑΣΟΚ.

Η νέα επίθεση έχει στόχο «να χάσουν τον ύπνο τους» οι «αλήτες πολιτικοί για όλα τα ...........

σκάνδαλα που έγιναν σε αυτή την τετραετία, όσοι στήνουν παιχνίδια με τις γιάφκες του Χαλανδρίου ενόψει προεκλογικής περιόδου, τα golden boys που πλούτισαν στις πλάτες όλων μας, οι αμόρφωτοι ποδοσφαιριστές που την έχουν 'δει' απλά και μόνο επειδή κλωτσάνε μια μπάλα» και «οι ιθύνοντες της απαγόρευσης των προεκλογικών γκάλοπ σε blog και εφημερίδες».

H σελίδα περιέχει συνδέσμους (links) για το κατέβασμα μιας σειράς αρχείων που φαίνεται να είναι προϊόντα υποκλοπής.

Ένα από τα αρχεία περιέχει δεκάδες κινητά τηλέφωνα πολιτικών, δημοσιογράφων, τηλεπαρουσιαστών, ηθοποιών, τραγουδιστών και άλλων γνωστών προσώπων. Σύμφωνα με τους χάκερ, είναι η τηλεφωνική ατζέντα γνωστού «μεγαλοδημοσιογράφου».

Σε άλλα αρχεία εμφανίζονται λίστες με τους υποψήφιους της ΝΔ για τις εκλογές, έγγραφα του υπουργείου Αμυνας, αίτημα ενίσχυσης της Υπηρεσίας Ασφάλειας της Βουλής, ονόματα και διευθύνσεις βουλευτών της ΝΔ και η σκαναρισμένη υπογραφή ενός βουλευτή, μεταξύ άλλων.

Δεκάδες αρχεία, τέλος, αφορούν τα οικονομικά της ΑΕΚ, την οποία επίσης ήθελαν να «διασύρουν» οι χάκερ.

Πηγή: in.gr

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.