Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Άλλαξε συχνότητα το Extra 3 στον Hotbird.

Άλλαξε συχνότητα το δορυφορικό πρόγραμμα του καναλιού Extra Channel 3 στον δορυφόρο HOT Bird 13 μοίρες ανατολικά.
Για όσους το πιάνετε μέσω δορυφόρου, συντονιστείτε στην νέα του συχνότητα.

Η νέα συχνότητα που εκπέμπει είναι: ........

Δορυφόρος Hotbird
Τροχιακή θέση: 13 μοίρες ανατολικά

Συχνότητα: 11662
Πόλωση: Κάθετη (VERTICAL)
Symbol Rate: 27500
FEC 3/4

8 σχόλια:

  1. zito o ethnikos mas star andreas evagelopoulos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι καταγγελιες για παρανομες προσληψεις στην 24 εφορεια βυζαντινων αρχαιοτητων με εδρα τη Λαμια ειναι ακριβεις.Το χειροτερο απο ολα ειναι το μεγαλο φαγοποτι με την καταληστευση του δημοσιου χρηματος που γινεται.γινεται χαμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να καυτηριάσω την ύποπτη σιωπή που επικρατεί στα ΜΜΕ(συμπεριλαμβανομένων και των blogs) σχετικά με το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ που αφορά την ψήφο των μεταναστών!Όλοι γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τάσσεται ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο!Το ΛΑΟΣ πρότεινε να...

    διεξαχθεί δημοψήφισμα για το θέμα αυτό ενώ τα υπόλοιπα κόμματα το αρνούνται κατηγορηματικά!Θα ήθελα μια ξεκάθαρη θέση από εσάς,όχι μόνο αν είστε υπέρ ή εναντίον της ψήφου αλλά και ! αν πρέπει να ερωτηθεί ο λαός για ένα τόσο σημαντικό θέμα, και ακόμη θα ήθελα να μου πείτε πως σχολιάζετε ότι η αριστερά συμφώνησε για πρώτη φορά με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε κάτι που το σύνολο των Ελλήνων είναι εναντίον??Εδώ δεν τίθεται θέμα πατριωτισμού αλλά θέμα καθαρά δημοκρατίας..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΝ ΑΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΙ] ΝΑ ΨΙΦΙΖΟΥΝ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙ ΔΙΜΑΡΧΙ;; Η ΤΟΥΡΚΙ; / Η ΣΚΟΠΙΑΝΙ.]] ΓΡΑΨΤΕΤΑ EIME.ELLINΑΣ. ΠΙΟΣ .. ΕΔΟΣΕ.ΤΟ.
    ΔΙΚΕΟΜΑ .. ΝΑ.ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ .. .. ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ.ΤΗ.ΓΗ.ΤΙΣ.ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΠΟΥ.ΕΜΙΣ.ΕΧΟΥΜΕ.ΧΙΣΗ.ΤΟΣΟ.ΑΙΜΑ .. ΟΛΟΣ Ο.ΚΟΖΜΟΣ.ΒΡΑΖΗ .. .. .. ΟΥΤΕ ΝΑ.ΔΙΑΝΟΙΘΟΥΝ
    ΝΑ.ΤΟ.ΚΑΝΟΥΝ .. .. ΤΥΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ.ΤΙΣ.ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ .. .. ... .. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ...
    ΕΙΝΕ.ΣΟΥΙΔΙΑ .. ΟΥΤΕ.ΑΜΕΡΙΚΗ .... ΔΕΝ.ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .. .. .. ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΟΛΗ.
    ΜΠΙΚΑΝ.ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ... .. ΜΗΝ.ΠΕΦΤΕΤΕ.ΣΤΙΝ.ΠΑΓΙΔΑ .. ΤHS Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η 24 εφορεια βυζαντινων αρχαιοτητων με εδρα τη λαμια ειναι η πιο διεφθαρμενη υπηρεσια του ελληνικου δημοσιου.θα βρεθει αραγε καποιος να σταματησει τη κλοπη του δημοσιου χρηματος που γινεται εκει με επικεφαλης την 'προισταμενη'της εφορειας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η προισταμενη της 24 εφορειας βυζαντινων αρχαιοτητων με εδρα τη λαμια πρεπει να απομακρυνθει αμεσα απο τονυπουργο πολιτισμου και ναγινει ερευνα για τα δεκαδες χιλιαδες ευρω που καταληξαν στις τσεπες τοσο τις δικες τις οσο και των φιλων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρισκω υπερβολικους τους προσωπικους χαρακτηρισμους για τον προισταμενο της 24 εφορειας βυζαντινων αρχαιοτητων με εδρα την Λαμια.Ποιος γνωριζει τι παιζει μεταξυ αυτου και γνωστης δημαρχου της ευρυτερης περιοχης της Λαμιας?.Κατι αποθηκες,κατι ακινητα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντηση στο σχολιο 7.Παιδια μη το ψαχνεται.Εχω πληροφοριες οτι ειναι πολυ βρωμικη ιστορια και προκειται για κοινοτικα χρηματα και για μεγαλο φαγοποτι.Μιλαμε για πολυ διεφθαρμενη υπηρεσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.