Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Συνάντηση Δράκου με Διευθυντές Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας εκπαίδευσης.

Συνάντηση με τους διευθυντές Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας εκπαίδευσης κ.κ. Λεωνίδα Οικονομίδη και Γεώργιο Σταματόπουλο είχε σήμερα το μεσημέρι ο Νομάρχης Μεσσηνίας κος Δημήτρης Δράκος παρουσία της Διευθύντριας Υγείας κας Κατερίνας Σπέντζουρα.

Σκοπός της συνάντησης τους ήταν η ενημέρωση του κ. Νομάρχη για την πορεία του προγράμματος ενημέρωσης των μαθητών και γονέων από πλευράς της εκπαιδευτικής κοινότητας και των αρμοδίων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.
Από την συζήτηση φάνηκε ότι το πρόγραμμα εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί.
Ο κ. Νομάρχης σημείωσε ότι θα εκτιμηθεί η ..........

περιοδική επανάληψη της ενημέρωσης και θα ζητηθεί και η συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, ώστε να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο η επιστημονική ομάδα, η οποία καλείται να δώσει πληροφορίες και συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία θέτουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί..

Ο κ. Δράκος δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία αυτής της ενημερωτικής καμπάνιας και ότι η ΝΑΜ θα παρακολουθεί την εξέλιξή της, για να καλυφθούν τυχόν κενά ή καινούργιες απαιτήσεις. Υπογράμμισαν, δε, οι Διευθυντές, ότι υπάρχει καθημερινή ενημέρωση από τους Διευθυντές των Σχολείων στις Διευθύνσεις Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, καταγράφονται όλες οι απουσίες καθημερινά, είτε οφείλονται σε γρίπη ή όχι και στη συνέχεια ενημερώνεται on line η Περιφέρεια και ακολούθως το Υπουργείο Παιδείας και τέλος αξιολογούνται οι περιπτώσεις από το ΕΚΕΠΥ, το οποίο έχει καθημερινά συνολική εικόνα για όλα τα σχολεία της χώρας.
Τέλος, ο κ. Νομάρχης συνεχάρη τους Διευθυντές Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης και δια αυτών τους παράγοντες της εκπαιδευτικής κοινότητας για την προσπάθεια που καταβάλλουν και ζήτησε να μεταφερθεί σε όλους το μήνυμα: «Να μην υποτιμηθεί κανένα περιστατικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.