Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Κόμβος παγίδα στην Φαρακλάδα

Κατά την κατασκευή του διαχωριστικού διαζώματος στον δρόμο Φιλιατρών - Κυπαρισσίας, στο ύψος της Φαρακλάδας, οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν καθώς κάτι τέτοιο δεν θα εξυπηρετούσε σε τίποτα αλλά θα δημιουργούσε προβλήματα. Δυστυχώς το διαπιστώσαμε και εμείς αυτό. Χτες Κυριακή 6/9/09 απόγευμα κινούμασταν με κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, όταν αυτοκίνητο κάμπριο μάρκας VW κίτρινου χρώματος, με πινακίδες Ηλείας, οδηγούμενο από νεαρή κοπέλα εμφανίσθηκε από το πουθενά και αφού προσπέρασε εμάς προσπάθησε να προσπεράσει και το αυτοκίνητο που βρισκόταν εμπρός μας, ακριβώς πάνω στη στροφή, με αποτέλεσμα να βρεθεί κατά μέτωπο με την νησίδα...

Λίγο η ψύχραιμη αντίδραση του μπροστινού μας οδηγού και λίγο η τύχη βοήθησαν την .........

ανεύθυνη οδηγό στο να αποφύγει την σύγκρουση, καθώς με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει θα είχαμε ολέθρια αποτελέσματα. Δεν φτάνει που ως οδηγοί είμαστε απαράδεκτοι δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα χειρότερα...

Πηγή: Bάλτα Τριφυλίας

ΣΧΟΛΙΟ:

Είναι το δεύτερο περιστατικό (τουλάχιστον αυτά που έχουν πέσει στην αντίληψη μας) με την νησίδα της κακίας ώρας.
Το θέμα το επισημάναμε κι εμείς (το Φιλιατρά News) τόσο με περιστατικό που έγινε μπροστά στα μάτια μας αλλά και πριν από αυτό σε αποκλειστική συνέντευξη του κου Σαμπαζιώτη τον Ιούνιο στο Φιλιατρά News.

Πέραν πάσης αμφιβολίας το "έργο της κακίας ώρας" έγινε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να πάρει φράγκα ο εργολάβος.
θα μπορούσαν να κάνουν μια απλή διαγράμμιση και τίποτε άλλο. Αλλα ξέχασα. Με την διαγράμμιση δεν θα έπαιρνε φράγκα ο εργολάβος... Ενω έτσι...... ο νοών νοείτω......

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Κο ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ.
Ελπίζω όταν θα έχουμε κάποιο θύμα, δεν θα κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις......


2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά ήμαρτον με τις ανακρίβειες σας και τα σχόλια σας. Καταρχήν ρωτήστε να μάθετε ότι το έργο δεν έγινε από κανένα δήμο αλλά από το ΥΠΕΧΩΔΕ όπως γίνονται όλες οι παρεμβάσεις μέχρι Μεθώνη και μέχρι Τρίπολη.

    Επίσης η σήμανση είναι κάτι παραπάνω από επαρκείς , τώρα αν ο άλλος θέλει παρά την σήμανση και παρά την στροφή να κάνει προσπέραση ... στο καλό.

    Αν είναι να μην γίνονται κόμβοι για να μην πέφτουμε πάνω τους.

    Συγκεντρωθείτε ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε ανώνυμε να σε έχω μπροστά όταν ο ανθρωπάκος που περιγράφω σε αυτό το περιστατικό
    εξαπέλυε χριστοπαναγίες προς κάθε κατεύθυνση.
    Γιατί ΧΩΡΙΣ να πάει να κάνει προσπέραση, βρέθηκε επανω στην νησίδα και ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα. Ηταν Αθηναίος ο άνθρωπος που είδε τον χάρο να του κλείνει το μάτι.

    Μπορούσε ο Δήμος με τις τεχνικές υπηρεσίες του να πιάσουν τον εργολάβο και να του πουν ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ τι κανεις εκεί???
    Ηξεραν να το κανουν για το γεφυράκι και δεν ήξεραν να το κανουν για την νησίδα???

    Και εντάξει δεν μπορούσαν να κάνουν. Δεν πηγαίνανε σε έναν Εισαγγελέα να διαμαρτυρηθούν και να διερευνήσει η δικαιοσύνη αν πρέπει να γίνει έτσι όπως έγινε ο κόμβος και να διερευνήσει η δικαιοσύνη κατα πόσο είναι νόμιμο να βαζεις παλούκια με πινακίδες ΚΑΤΑΜΕΣΙΣ του Δρόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.