Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΕΥΚΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣ Η ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στους δήμους Λεύκτρου και Αβίας περιόδευσε την Κυριακή το απόγευμα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου.

Στις επαφές της με τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών είχε την ευκαιρία να συζητήσει τόσο αγροτικά όσο και ζητήματα τουρισμού.
Ειδικά για τον τουρισμό η κ. Γιαννακοπούλου τόνισε ότι στόχος πρέπει να είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, όπως επίσης και η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την πτώση που παρουσίασε φέτος ο τουρισμός κάτι που όπως σημείωσε δεν οφείλεται μόνο στην οικονομική κρίση, αλλά κυρίως στην κακή οργάνωση και προβολή της χώρας μας.

Η κ. Γιαννακοπούλου ευχαρίστησε θερμά τους κατοίκους για .......

την υποδοχή τους και τους κάλεσε να αγωνιστούν μαζί για να αλλάξει πορεία η χώρα και να αποκτήσει η Μεσσηνία νέα δυναμική. Το πρωί της ίδιας μέρας η κ. Γιαννακοπούλου ήταν παρούσα στην κάθοδο της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας από το Μοναστήρι του Βουλκάνου στη Μεσσήνη και στη συνέχεια δέχθηκε φίλους στο πολιτικό της γραφείο στη Μεσσήνη.

Γι αύριο Δευτέρα το πρωί η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Ι Γιαννακοπούλου θα βρίσκεται στην Καλαμάτα ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσει στα Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Άριος και Θουρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.