Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΡΑΝΗ «Το κύπελλο δεν είναι βασικός μας στόχος» τονίζει ο Πατρίκ Ενγκεμά.

Τον πρώτο της αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας, δίνει σήμερα η Εράνη με αντίπαλο το Μεσσηνιακό.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος”, με ώρα έναρξης τις 4.30 το απόγευμα.
Για την Εράνη το κύπελλο δεν είναι από τους βασικούς της στόχους, όμως θα κατέβει να αγωνιστεί για τη νίκη, όπως σημείωσε χθες ο προπονητής Πατρίκ Ενγκεμά μιλώντας στην “Ε”: «Το κύπελλο δεν είναι βασικός μας στόχος.

Ομως από τη στιγμή που μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι να παίξεις για τη νίκη και αυτό θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές». Οι δύο ομάδες ήταν φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης του κυπέλλου με την Εράνη να είναι η νικήτρια με γκολ στα τελευταία λεπτά, όπου και κατέκτησε τον τίτλο.
Σε ερώτησή μας αν το σημερινό θα είναι ανάλογο με εκείνο το παιχνίδι, ο Καμερουνέζος τεχνικός μας είπε:
«Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το περσινό ......

παιχνίδι. Σίγουρα πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας. Φιλοσοφία μου είναι να παίξουμε καλή μπάλα και όχι να κλειστούμε πίσω ώστε να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δεν βοηθάει το ποδόσφαιρο. Εμείς θα παίξουμε την μπάλα και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει».

Στα θετικά στοιχεία για τον κ. Ενγκεμά είναι το γεγονός ότι δεν αντίμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.