Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΑΝΤΙΑ Ι. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Στην πόλη της Καλαμάτας περιόδευσε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου το πρωί της Δευτέρας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες.

Η κ. Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε στην πρόταση νόμου που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ από τον Απρίλιο με στόχο την προστασία των δανειοληπτών και η οποία δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ενώ άσκησε κριτική στη ΝΔ που εσκεμμένα προσπάθησε να παρουσιάσει διαστρεβλωμένα τις θέσεις του Κινήματος.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η κ. Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε τα χωριά των Δήμων Άριος και Θουρίας, όπου και ανέλυσε διεξοδικά τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν τόσο στην οικονομία όσο και στο κράτος.

«Στόχος μας η εθνική ανάταση. Είναι απαραίτητο στις ........

4 του Οκτώβρη, η Ελλάδα μας να αλλάξει πορεία, να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης, να κάνουμε τους πολίτες ξανά υπερήφανους» ήταν τα λόγια της κ. Γιαννακοπούλου η οποία σε όλα τα μέρη της περιοδείας της έγινε δεκτή με θερμές εκδηλώσεις συμπαράστασης.

Την Τρίτη 22/9 η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου θα βρίσκεται στην πόλη της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.