Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη Οδυσσέα Βουδούρη στο επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στις 12.00π.μ. στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για το Ν. Μεσσηνίας κ. Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον κ. Γ. Καραμπάτο παρέλαβε το σχετικό Υπόμνημα με τις θέσεις του Επιμελητηρίου και αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα της Μεσσηνίας.
Επίσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα ρευστότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και την έξαρση του παραεμπορίου σ’ όλο το νομό.

Εν συνεχεία στις 13.00 το μεσημέρι .......

πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας η προγραμματισμένη επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον υπεύθυνο του τομέα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο Βουλευτή Β’ Πειραιά κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, παρουσία των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο Ν. Μεσσηνίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γ. Καραμπάτος παρέδωσε στον κ. Λαφαζάνη και σ’ όλους τους υποψήφιους Βουλευτές σχετικό Υπόμνημα του Επιμελητηρίου με προτάσεις και μέτρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πραγματική οικονομία στη Μεσσηνία.

Ο κ. Λαφαζάνης εξέθεσε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜμΕ, με ιδιαίτερη αναφορά στο τραπεζικό σύστημα, ενώ τα θέματα συζητήθηκαν επί μακρόν παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.