Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου Αρφαρών στην υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ναντια Ι. Γιαννακοπούλου κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε στην περιοχή το Σάββατο.
Το πρωί της ίδιας μέρας η κ. Γιαννακοπούλου περιόδευσε στην πόλη της Καλαμάτας ενώ την Κυριακή μίλησε στο Κοπανάκι, όπου και αναφέρθηκε στα θέματα της περιοχής και στα προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους.

Το βράδυ της Κυριακής η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην Πύλο, σε μια ομιλία που περιέγραψε τις προτεραιότητες του Κινήματος αλλά και τις δυνατότητες του Δήμου, ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν τη μάχη για να πάει μπροστά η Ελλάδα. «Σε μια εβδομάδα, θα κάνουμε το πρώτο βήμα για την αλλαγή πορείας της πατρίδας που τόσο την έχει ανάγκη. Την επόμενη Κυριακή, αποφασίζουμε για το μέλλον μας, επιλέγουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο της ελπίδας και της προοπτικής ........

και όχι να συνεχίσουμε εκείνον της παρακμής και της μιζέριας που μας προσφέρει ο κ. Καραμανλής» ήταν τα λόγια της κ. Γιαννακοπούλου η οποία υπογράμμισε ότι τώρα είναι η ώρα να υπερβεί η Ελλάδα τα αδιέξοδά της. Κλείνοντας την ομιλία της κάλεσε τους φίλους και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να δώσουν τη μάχη με αισιοδοξία αλλά χωρίς εφησυχασμό.

Τη Δευτέρα 28/9 το βράδυ και ώρα 8, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία της πόλης των Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.