Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Δεύτερη τηλεμαχία Κ. Καραμανλή - Γ. Παπανδρέου ζητά η ΝΔ

Τη διενέργεια δεύτερης τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων ζήτησε σήμερα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, η ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, με δηλώσεις του πριν λίγο κάλεσε τον κ. Παπανδρέου σε νέο διάλογο με τον πρωθυπουργό, τονίζοντας: «Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως απέναντι στην ανάγκη πληρέστερης ενημέρωσης των πολιτών, θα επιστρατευτούν υπεκφυγές».

Εξήγησε δε πως από τα προηγούμενα δύο ντιμπέιτ «έχουν μείνει, αναπόφευκτα, πολλά αναπάντητα ερωτήματα στους πολίτες», οι οποίοι, όπως υποστήριξε «θα επιθυμούσαν άλλο ένα δημόσιο διάλογο μεταξύ των δύο υποψηφίων Πρωθυπουργών».

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Ραγκούσης έχουν αποκλείσει τη .....

διεξαγωγή και άλλης τηλεοπτικής αναμέτρησης, σημείωσε ότι «όντως οι πολίτες έχουν κάνει την αξιολόγησή τους από τα δύο πρώτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμούν, δεν ενδιαφέρονται να έχουν πληρέστερη ενημέρωση».

Ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Και ένα και δυο και τρία ντιμπέιτ θα επιθυμούσαμε ανάμεσα στο σύνολο βέβαια των πολιτικών αρχηγών», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ και διερωτήθηκε: «Τι φοβούνται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δεν το αποδέχονται; Αυτοί που σίγουρα θα είναι κερδισμένοι είναι η ενημέρωση και οι πολίτες».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.