Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

«Απόφαση προς το συμφέρον του τόπου»

Τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η απόφαση αυτή (για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες) ελήφθη με αίσθημα ευθύνης και με έναν μοναδικό γνώμονα, το εθνικό συμφέρον, ανέφερε ο Κώστας Καραμανλής απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ήταν μία απόφαση δική σας κ. πρωθυπουργέ, αρκέστηκε να πει ο Κάρολος Παπούλιας, εκτιμώντας ότι η απόφαση αυτή κατατείνει προς το συμφέρον του τόπου.

Σε λίγη ώρα αναμένεται η δήλωση του κ. .........

Καραμανλή στο Μαξίμου για τις εκλογές και την ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Προηγουμενως ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του Κ. Καραμανλή.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία θα αποδειχθεί και πάλι η αξιόπιστη και σοβαρή δύναμη, που θα κυβερνήσει τον τόπο».

Για «καθαρή και γαλάζια νίκη» της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές έκανε λόγο από την πλευρά του ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Πάνος Καμμένος.

«Η χώρα δεν μπορούσε να μπει σε μια παρατεταμένη, ζημιογόνα, μακρά προεκλογική περίοδο, δεν έπρεπε να σέρνεται την ώρα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ μεγάλα κρίσιμα οικονομικά ζητήματα», δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης και πρόσθεσε: «Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα».

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.