Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Καλαμάτα: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνέλαβαν έναν 49χρονο επειδή κοντά στο σπίτι του σε χωριό του δήμου Οιχαλίας και σε περιοχή με πυκνή βλάστηση καλλιεργούσε 49 φυτά χασίς ύψους 2 έως 3 μέτρων. Σε κατ΄οίκον έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε ποσότητα «φούντας» και «φύλλων» χασίς βάρους 66,2 γραμμαρίων, μία σύριγγα που περιείχε διάλυμα ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Καλαμάτας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Επίσης, περιπολούντες αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας συνέλαβαν μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Καλαμάτας έναν 34χρονο ο οποίος κατηγορείτο για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και για κλοπές.
Κατά την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 34χρονου -ο οποίος στο παρελθόν ήταν .......

αναμειγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών και κλοπών και είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σύριγγα με διάλυμα ηρωίνης, τρεις καρτέλες ναρκωτικών χαπιών και διάφορα δημόσια και ιδιωτικά έγγραφα τα οποία ανήκουν σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που είχε διαρρήξει τις νυχτερινές ώρες κατά το χρονικό διάστημα από 30 Αυγούστου έως και 5 Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα, κατά τον παραπάνω χρόνο είχε διαρρήξει 4 αυτοκίνητα και εκτός των προαναφερθέντων εγγράφων και αντικειμένων είχε αφαιρέσει χρηματικό ποσό 3.800 ευρώ μέρος του οποίου διέθεσε για την αγορά του αυτοκινήτου στο οποίο συνελήφθη.

2 σχόλια:

  1. επρεπε να τρεποντοι ολοι για αυτο γιατι θεωρειται και εινα ενα μεγαλο αδικημα.με αυτον τον τροπο ξεφτυλιζουν για αλλη μια φορα τον νομο τους........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαν δεν τρεπονται ολοι τους τα καθαρματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.