Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΜΙΣΟΣ ΑΡΙΟΣ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ 1-2 Νίκη χωρίς αντίκρισμα

Η Νίκη Πλάτης νίκησε χθες 2-1 τον Πάμισο Αριος στο γήπεδο του Πλατύ, αλλά στο φινάλε του αγώνα η ομάδα του Αρι ήταν αυτή που... πανηγύρισε. Και αυτό γιατί προκρίθηκε στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στα Φιλιατρά είχε νικήσει με σκορ 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι “άγγιξαν” πάντως τη μεγάλη ανατροπή, μιας και προηγήθηκαν 0-2. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο Πάμισος είχε τρία δοκάρια.
Στο 45’ ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 75’ ο Σύλλας με πέναλτι που κέρδισε ο Καραβίτης έγραψε το 0-2.
Το τρίτο γκολ όμως που θα έδινε και την πρόκριση δεν ήρθε ποτέ για τη Νίκη Πλάτης που στο 82’ δέχτηκε τη μείωση του σκορ.
Οι Ι. Σκαλιώτης και Σταυριανέας συνεργάστηκαν ωραία και ο Γρίβας που ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Οσον αφορά τα δοκάρια, το πρώτο σημειώθηκε στο 30’ με το σουτ του Στ. Σπηλιώτη. Στο ........

60’ ο Γρίβας επίσης με σουτ “σημάδεψε” το δοκάρι και στο 75’ είχαμε το τρίτο δοκάρι με τον Ι. Σκαλιώτη.

Να σημειωθεί πως ο Λαντινιώτης του Πάμισου Αριος χτύπησε στα πλευρά και μετέβη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για εξετάσεις, που δεν έδειξαν τίποτε ανησυχητικό.
Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας με βοηθούς τούς Αλειφέρη και Γιαννέτσο.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΑΡΙΟΣ: Στ. Ταχταμπάς, Κ. Ταχταμπάς, Λαντινιώτης (50’ λ. τρ. Π. Σκαλιώτης), Β. Σπηλιώτης, Κότσης, Σταυριανέας, Πετρόπουλος (6’ Τσουρουνάκης), Ι. Σκαλιώτης, Ι. Σπηλιώτης (47’ λ. τρ Μητρόπουλος), Γρίβας, Στ. Σπηλιώτης.

ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ: Λινάρδος, Π. Κωνσταντόπουλος, Αρβανιταντώνης, Αλμπάν, Σύλλας, Γεωργακόπουλος (81’ Καλογερόπουλος), Καραβίτης, Πλέσσας, Θεοδοσόπουλος (43’ λ.τρ. Βενετσανάκος), Ε. Σταθόπουλος (68’ Λυμπερόπουλος), Γιαννακόπουλος.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.