Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Εράνη: Πήρε το εισητήριο για την Γ' Φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας μετα το σημερινό 0-0 στους Γαργαλιάνους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα με φτωχό αριθμό φάσεων ήταν για την Εράνη ο σημερινός αγώνας κόντρα στον Τέλλο Άγρα αφού έληξε ισόπαλος 0-0 (ο πρώτος είχε λήξει 2 - 0 υπέρ της Εράνης) και έτσι εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Ό Άγρας παρουσιάστηκε σαφώς αλλαγμένος σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στα Φιλιατρά, ανοίχτηκε στο γήπεδο αλλά πέραν αυτού δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι σημαντικό από αυτό.
Η Εράνη δεν είχε να χάσει τίποτα απο το σημερινό παιχνίδι, έκανε συντήρηση δυνάμεων και με έναν Αλεξανδρόπουλο σε εκπληκτική μέρα κράτησε την εστία της ανέπαφη.
Το παιχνίδι ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου με τον Τέλλο Άγρα στημένο με την πλάτη στον τοίχο ο οποίος καιγόταν για να σκοράρει μήπως και μπορέσει να διεκδικήσει κάτι.

Τοσο ο Τέλος Άγρας, όσο και η Εράνη, είχαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν όμως δεν στάθηκε αυτό δυνατό.
Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για την φάση στο 46 όπου ο Τέλος Άγρας βρίσκοντας ένα κενό ......

στην άμυνα της Εράνης, κατάφερε να φτάσει στην περιοχή όπου διεκδίκησε δυνατά το γκόλ. Ο Αλεξανδρόπουλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει σε επιθετικό του Άγρα, ο οποίος έκανε σουτ απευθείας στην εστία του Αλεξανδρόπουλου. Ο Τσιριγώτης ήταν εκεί και την απέκρουσε με το στήθος ξεσηκώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Το Φιλμ του Αγώνα........

Στο 9 ο Λαμπούσης έκανε ένα τυφλό δυνατό σούτ προς τον Αλεξανδρόπουλο ο οποίος μπλόκαρε την πορεία της μπάλας.

Στο 14 Η ερ΄λανη κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Χαριάτης. Η μπάλα πέρασε απο όλους. Ο παναγιωτίδης την κυνήγησε, την επανέφερε και με σουτ ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε.

Στο 19 ο Χαριάτης με καλή ατομική ενέργεια, βρέθηκε δεξιά απο τον θεοδωρόπουλο. Εκανε κάθετη μπαλία για τον Κόλλια αλλα ο Θεοδωρόπουλος βρέθηκε στην πορεία της και την μπλόκαρε.

Στο 21 ο Γεωργόπουλος απο πλάγια αριστερά έκανε σουτ προς το τέρμα αλλα ο θεοδωρόπουλος μπλόκαρε.

Στο 34 Ο Μπάλλας με εκτέλεση φάουλ απο πλάγια πέρασε την μπάλα παράλληλα απο τον Αλεξανδρόπουλο σε σημείο που δεν υπήρχε συμπαίκτης του χάνοντας σημαντική ευκαιρία για τον Άγρα.

Στο 44 ο Γεωργόπουλος έκανε δυνατό σουτ απευθείας άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 46 είναι η φάση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων όταν δημιουργήθηκε μια αναμπουμπούλα στα καρέ του Αλεξανδρόπουλου.
Επιθετικός του Άγρα έκανε σουτ το οποίο αποκρούστηκε απο αμυντική της Εράνης. Η μπάλα έφτασε στον Χρυσομπόλη ο οποίος με νέο σουτ προσπαθησε να απειλήσει την εστία της Εράνης. Εκεί όμως ήταν ο Τσιριγώτης ο οποίος απέκρουσε με το στήθος σχεδόν επάνω στην Γραμμή δίώνχοντας με δυνατό σουτ προς το κέντρο.
Ο διαιτητής Αλεξέας έδειξε "Παίζεται" ξεσηκώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες παραγόντων και φιλάθλων του Άγρα. Φυσικά δεν έλειψαν και τα πολλά "Γαλλικά" προς το πρόσωπο του Αλεξέα αλλα και του επόπτη.
Οι άνθρωποι του Άγρα υποστήριξαν ότι ο παίκτης της Εράνης (Τσιριγώτης) βρισκόταν εντός της γραμμής και θα έπρεπε να μετρήσει το γκόλ.

Στο 62 ο Χαριάτης έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει όταν με δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα πάνω απο το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Στο 87 Ο Σπυρόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 90 ο Γεωργόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μπροστά απο τον Θεοδωρόπουλο. Δεν ζύγισε καλά το σουτ και το έστειλε άουτ.

Τέλος Άγρας: Θεοδωρόπουλος, Πουλόπουλος, Μπούρδος, Πετσόπουλος, Κορομηλάς, Ανεστόπουλος, Αγγελόπουλος, Χρυσομπόλης, Λαμπούσης, Μπάλλας, Τηλεμάχου.

Εράνη: Αλεξανδρόπουλος, Σπυρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Ντινιώτης (Κορμπής), Παναγιωτίδης (54 Γιάννης) Τσιριγώτης, Γκίνο, Χαριάτης, Κόλλιας, Ασημακόπουλος (45 Κοτσιράς), Γεωργόπουλος.

U P D A T E

Οι δηλώσεις των προπονητών

Ο προπονητής του Τέλλου Άγρα Κος Σταύρος Αντωνόπουλος σε αποκλειστικές δηλώσεις προς το Φιλιατρά News είπε:

Φιλιατρά News: Κε Αντωνόπουλε η υπόθεση πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας έληξε για τον Τέλλο Άγρα. Η Εράνη προκρίθηκε... Τι πήγε στραβά??? Σήμερα ο Αγώνας έληξε 0 - 0. Στον πρωτο αγώνα χάσατε 2-0.

Σταύρος Αντωνόπουλος: Κατ΄αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην Εράνη που πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Δεν πήγε τίποτα στραβά. Απλα εμείς κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, γιατι και στα δυο παιχνίδια παίξαμε ουσιαστικά χωρίς τις μεταγραφές μας και με σημαντικότερο πρόβλημα την κούραση γιατι κανουμε προετοιμασία εντατικά δυο εβδομάδες.
Γι αυτό δεν πήγε τίποτα στραβά. Ισα ίσα που έγινε μια πολυ καλή προσπάθεια απο όλα τα παιδιά, και ωφέλη έχουμε από αυτά τα παιχνίδια και τίποτε άλλο. Κι εξ' άλλου δεν είχαμε σαν στόχο το κύπελλο απο την αρχή όταν ξεκινήσαμε.

Φ.Ν.: Πολυς κόσμος διαμαρτυρήθηκε μεταξύ των άλλων και ο πάγκος του Άγρα για την φάση του 46 με την απόκρουση της μπάλας σχεδόν πάνω στην γραμμή του τέρματος της Εράνης.
Ποια είναι η προωπική σας γνώμη?? Ηταν γκόλ???

Σ.Α.: Εντάξει δεν μπορώ να ξέρω. Απο εκεί που είμαι δεν μπορώ να ξέρω αν είχε περάσει ή δεν είχε περάσει την γραμμή. Ξ΄'ερω ότι κάποιοι πάικτες μου που ήταν κοντά διαμαρτυρήθηκαν ότι μπορεί να έχει περάσει.
Τωρα θα το κουβεντιάσουμε με τα παιδιά και θα δούμε.

Φ.Ν.: Ευχαριστώ κε Αντωνόπουλε και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.


Ο προπονητής της Εράνης Πατρίκ Ενγκεμά σε αποκλειστικές του Δηλώσεις στο Φιλιατρά News, είπε:

Φιλιατρά News: Κε Ενγκεμά κατ΄αρχήν συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εράνης στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Τι ήταν αυτό που οδήγησε την Εράνη σε αυτήν την επιτυχία????

Πατρίκ Ενγκεμά: Είναι και το προβάδισμα που πήραμε στο πρώτο παιχνίδι και στο σημερινό παιχνίδι δεν έμεινα ευχαριστημένος για την εικόνα που δείξαμε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο που κρατήσαμε λίγο την μπάλα ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μετράει στο κύπελλο είναι η πρόκριση.
Δεν έχει σημασία αν παίξαμε φοβερή μπάλα ή όχι, το κύπελλο είναι πάντα κύπελλο γεμάτο εκπλήξεις. Αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση.

Φ.Ν.: Σωστά είπατε Κε Ενγκεμά ότι στο Κύπελλο μετράει η πρόκριση. Γιατι όμως η Εράνη δεν κατάφερε να βαλει ούτε ενα γκόλ? Που σκόνταψε η Εράνη σήμερα?? Είδαμε έναν Τέλλο Άγρα Πολυ διαφορετικό σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Π.Ε.: Λογικό είναι. Όταν έχεις σε βάρος σου 2-0 και παίζεις μέσα στην έδρα σου λογικά πρέπει να ανεβαίνεις εκεί. Αν δεν ανεβαίνεις τότε κάτι δεν πάει καλά.
Τώρα γιατί δεν βάλαμε τα γκολ, σας έχω πει ότι έχουμε πρόβλημα εκεί. Δεν βάζουμε εύκολα γκολ. Είχαμε δυο - τρεις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν τα βάλαμε. Έχουμε ακόμα πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Εγω το τονίζω αυτό εδώ και καιρό αλλα συνεχίζουμε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα.

Φ.Ν.: Για την φάση με την απόκρουση με το σώμα σχεδόν πάνω στην γραμμή τι άποψη έχετε??

Π.Ε.: Δεν μπορώ να πω τίποτα. Κατ' αρχήν ήμουν μακρυά. Δεν μπορώ να κρίνω μια φάση από εκεί που είμαι. Αυτό είναι δουλειά του Διαιτητή. Τι να πω?? Ότι ήταν μέσα???
Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν ή όχι γκολ. Ρωτήστε τον Διαιτητή να σας πει.

Φ.Ν.: Τον διαιτητή είναι λίγο δύσκολο να τον ρωτήσω... Πάντως σας ευχαριστώ για την δήλωση κε Ενγκεμά.

Φωτογραφίες από τον αγώνα

977.jpg (283 KB) 978.jpg (362 KB) 979.jpg (376 KB) 980.jpg (357 KB) 981.jpg (321 KB) 982.jpg (342 KB) 983.jpg (334 KB) 984.jpg (350 KB) 985.jpg (359 KB) 988.jpg (269 KB) 989.jpg (353 KB) 990.jpg (417 KB) 991.jpg (414 KB) 992.jpg (414 KB) 993.jpg (350 KB)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.