Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωση τιμών για τα Windows 7 στην Ελλάδα

Η Microsoft ανακοινώνει ότι τα Windows 7 θα είναι διαθέσιμα με τον Internet Explorer 8 και στην αγορά της Ευρώπης, ενώ, παράλληλα, οι Ευρωπαίοι χρήστες θα μπορούν να προμηθευτούν τις εκδόσεις αναβάθμισης ταυτόχρονα με την παγκόσμια διάθεση του νέου λειτουργικού συστήματος, στις 22 Οκτωβρίου.

Η εν λόγω απόφαση διαφοροποιείται από τα αρχικά σχέδια της Microsoft, σύμφωνα με τα οποία η αγορά της Ευρώπης αρχικά εξαιρούνταν από τη διάθεση των Windows 7 που συμπεριλάμβαναν τον Internet Explorer αλλά και από τη διάθεση των εκδόσεων αναβαθμίσεων. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, επιτυγχάνεται μια ενιαία πολιτική διάθεσης των Windows 7 για όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως γεωγραφικής προέλευσης.

Σημειώνεται επιπλέον ότι, η Microsoft κατέθεσε .........

πρόσφατα μια νέα αναθεωρημένη και βελτιωμένη πρόταση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία ορίζει εκ νέου το πλαίσιο ενσωμάτωσης του web browser Internet Explorer (IE) 8 στα επερχόμενα Windows 7, κατά τρόπο απολύτως συμβατό προς τους ρυθμιστικούς κανόνες της Ευρωπαϊκής αγοράς. Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, οι καταναλωτές στην Ευρώπη όταν αγοράζουν ένα Windows PC με Windows 7, θα έχουν προεγκαταστημένο τον ΙΕ 8, αλλά ωστόσο θα υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης του web browser της επιλογής τους.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι το Δίκτυο Μεταπωλητών στην Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα από την 1η Σεπτεμβρίου να θέσει τις πρώτες παραγγελίες για Windows 7 στη Microsoft, ώστε η αγορά να είναι «έτοιμη» να υποδεχτεί και επισήμως στις 22 Οκτωβρίου την αγγλική έκδοση και την 31η Οκτωβρίου την ελληνική έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, οι τελικές τιμές λιανικής (με ΦΠΑ) για τις πλήρεις εκδόσεις αλλά και για τις εκδόσεις αναβάθμισης των Windows 7 θα διαμορφωθούν στη χώρα μας ως εξής:



Πηγή: Microsoft Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.