Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Τα γενέθλια του Michael Jackson (29 Αυγούστου 1958)

Το MTV και τα γενέθλια του Michael Jackson

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Βασιλία της POP Michael Jackson τα οποία δεν γιόρτασε ΠΟΤΕ, σχεδόν όλα τα μουσικά κανάλια ανα τον πλανήτη έχουν προγραμματίσει αφιέρωμα στον μεγάλο αυτό pop Star.
Στην Ελλάδα το ελληνικό MTV θα τιμήσει για ακόμη μια φορά τον Βασιλιά της pop, προβάλλοντας το Σάββατο 29 Αυγούστου, ημέρα των γενεθλίων του, ένα αφιέρωμα στο αξέχαστο καλλιτεχνικό έργο, τη μουσική πορεία, τον εκκεντρικό χαρακτήρα και τον πρωτοπόρο χορευτή Michael Jackson.

Το ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα παρουσιάζεται με αφορμή τα 51α γενέθλια του Michael Jackson, τα οποία δεν γιόρτασε ποτέ. Για κάποιους όμως ο Βασιλιάς της pop δεν θα πεθάνει ποτέ.........

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Αυγούστου θα προβληθούν μεταξύ άλλων οι εκπομπές Michael Jackson Videography, Michael Jackson Top 10 video countdown, Michael Jackson Influence on music και Michael Jackson Human Nature.

Ο ξαφνικός θάνατος του Michael Jackson συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο και σόκαρε εκατομμύρια fans του.
Ο Βασιλιάς της pop ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, μια μουσική διάνοια που άγγιξε πολλές γενιές θαυμαστών. Το άστρο του θα εξακολουθεί να λάμπει, καθώς με τη μουσική και το χαρακτήρα του ξεπέρασε κάθε κοινωνικό και γεωγραφικό εμπόδιο, διαμόρφωσε τα video clips σε μια σύγχρονη μορφή τέχνης ενώ η ταύτισή του με το MTV ήταν αδιαμφισβήτητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Michael Jackson

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.