Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ύστατη προσπάθεια για να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Η ύστατη προσπάθεια να κατέβει ο Τέλος Αγρας στο προσεχές πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής γίνεται τις τελευταίες ημέρες στους Γαργαλιάνους...
Μέχρι στιγμής αυτό που ξέραμε είναι πως λόγω οικονομικής αδυναμίας οι “ερυθρόλευκοι” αδυνατούν να συγκροτήσουν διοίκηση και ως εκ τούτου η ομάδα απλά θα δηλώσει συμμετοχή και δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Κάτι τέτοιο φυσικά θα αποτελέσει “μαύρη κηλίδα” στην ιστορία της ομάδας και θα αποτελέσει σίγουρα πισωγύρισμα. Ολα αυτά φαίνεται πως συγκίνησαν ορισμένους παλιούς παίκτες της ομάδας που είναι Γαργαλιανιώτες και σε συνεργασία με κάποιους παλιούς παράγοντες και ορισμένους φιλάθλους, επεξεργάζονται το ενδεχόμενο να “κατέβει” ο Αγρας στο πρωτάθλημα, απλά και μόνο για τη συμμετοχή.

Σίγουρα χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει για αξιοπρεπή προγραμματισμό και αν προχωρήσει .........

αυτή η κίνηση θα γίνει απλά και μόνο για να μην μηδενίζεται η ομάδα κάθε Κυριακή και φυσικά για να μην ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με μείον 6 βαθμούς.
Ετσι γίνεται προσπάθεια να μείνουν οι 8-10 παίκτες από το περσινό ρόστερ, να ενεργοποιηθούν 7-8 παλιοί παίκτες της ομάδας (Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Αντώνης Χρυσομπόλης, Νίκος Νικολόπουλος, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Στέλιος και Νίκος Τζωρτζίνης κ.ά.) και με ορισμένα παιδιά από τα τμήματα υποδομής, αλλά και με λίγες μεταγραφές να πορευτεί η ομάδα για να βγάλει τη χρονιά.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, μιας και απαιτούνται σίγουρα κάποια χρήματα, όμως το σημαντικό είναι πως γίνεται η ύστατη προσπάθεια να διασωθεί το όνομα της ομάδας.
Αύριο το βράδυ έχει οριστεί μία άτυπη συνάντηση όπου θα φανεί αν θα προχωρήσει αυτό το εγχείρημα ή ο Αγρας δεν θα “κατέβει” οριστικά στη Δ’ εθνική.
Πάντως σε αυτή την προσπάθεια, οι πρωτεργάτες της κίνησης θέλουν την έμπρακτη βοήθεια από το Δήμο Γαργαλιάνων, μιας και η ομάδα αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης.
Φυσικός αρωγός θα είναι και ο κόσμος που θα δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα δυναμικό “παρών”.

Πηγή: Ελευθερία

1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να σταθώ σε δυο σημεία:

    α.) η κίνηση θα γίνει απλά και μόνο για να μην μηδενίζεται η ομάδα κάθε Κυριακή και φυσικά για να μην ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με μείον 6 βαθμούς.

    και

    β.) επεξεργάζονται το ενδεχόμενο να “κατέβει” ο Αγρας στο πρωτάθλημα, απλά και μόνο για τη συμμετοχή.

    Τι είναι χειρότερο??? Να κατεβαίνεις απλά για την συμμετοχή και να χάνεις στον μαγαλύτερο αριθμό αγώνων και κατα συνέπεια να υποβιβαστείς και να σε χλευάζουν ή να μην ξεκινήσεις καθόλου το πρωτάθλημα και να κοιταξεις να οργανωθείς καλύτερα του χρόνου και να ξεκινήσεις απο την Α' Τοπική????

    Νομίζω ότι αυτό πρώτα και κύρια θα πρέπει να κοιτάξουν.

    Είναι χειρότερο να πηγαίνεις να αγωνίζεσαι όντας αδιάφορος για το αποτέλεσμα από την στιγμή που είτε έτσι είτε αλλιώς θα πέσεις κατηγορία απλά και μόνο γι την συμμετοχή και να μην ξεκινήσει η ομάδα από μείον έξι βαθμούς.

    Γιατί έτσι όπως τα λένε τον υποβιβασμό τον έχουν σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.