Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Η αντίδραση της τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ για τη υπόθεση της Ελληνοποίησης Πολωνικής ντομάτας

Την έντονη αντίδραση του για όσα αποκαλύφθηκαν στον ημερήσιο Αθηναϊκό τύπο (ηλεκτρονικό και έντυπο) εκφράζει η τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Φιλιατρών.

Στην ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρουν τα εξής:

Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Φιλιατρών λαμβάνοντας υπόψην της τα δημοσιεύματα τόσο του Αθηναϊκού όσο και του τοπικού τύπου σχετικά με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου για ελληνοποίηση πολωνικής ντομάτας από «ΙΔΙΩΤΙΚΟ» αγροτικό συνεταιρισμό στην περιοχή Φιλιατρών εκφράζει τον αποτροπιασμό της σε βάρος των ιδιοκτητών του συνεταιρισμού για τέτοιου είδους μεθοδεύσεις οι οποίες δυσφημίζουν τα αρίστης ποιότητας αγροτικά προϊόντα των Φιλιατρών έχοντας σαν αποτέλεσμα την συρρίκνωση της παραγωγής , την απογοήτευση και τον οικονομικό μαρασμό των παραγωγών κηπευτικών προϊόντων της περιοχής. Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχίας Μεσσηνίας να αναλάβουν πρωτοβουλίες ούτως ώστε να μην παρατηρηθούν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα. Οι δε παραγωγοί της περιοχής να κάνουν τους ψίθυρους φωνές για να προστατέψουν τα προϊόντα τους.

Ο Γραμματέας Τ.Ο.

Γαλανόπουλος Αθανάσιος

4 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΙΑ 20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικο, είδαμε και το όλα τα κιλά όλα τα λεφτά που έλεγε η Δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟ ΣΕ ΦΤΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.