Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Σκληρή ανακοίνωση του Δήμου Κυπαρισσίας για την χθεσινοβραδυνή ακυρωθείσα συναυλία της Γλυκερίας

Ο ΔΗΜΟΣ Κυπαρισσίας ανακοίνωσε επίσημα τους λόγους αναβολής της συναυλίας της γνωστής καλλιτέχνιδος Γλυκερία που επρόκειτο να διεξαχθεί χθές βράδυ στο Λιμάνι της πόλης μας και αναφέρεται σε φήμες που κυκλοφόρησαν χωρίς λόγο από ορισμένους σπερματολόγους και κακόβουλους θύτες που δεν ασχολούνται με τον Πολιτισμό.

Ειδικότερα όπως τονίζεται η ίδια η καλλιτέχνης Γλυκερία δυόμιση ώρες πριν την πραγματοποίηση της συναυλίας επικοινώνησε με τους διοργανωτές του Πολιτιστικού Καλοκαιριού και ανακοίνωσε ότι η συναυλία δεν θα διεξαχθεί για καθάρα προσωπικούς λόγους, χωρίς παραπέρα διευκρινίσεις.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο Μάνατζερ της καλλιτέχνιδος με την υπόσχεση ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μελλοντικά σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Μάλιστα όπως μάθαμε η ίδια συναυλία ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί σήμερα ούτε στην Πάτρα όπου ήταν προγραμματισμένη.

Παράλληλα εκφράζεται η έκπληξη του Δήμου σε ......

διάφορες ανυπόστατες φήμες που κυκλοφόρησαν από ανώνυμους εκφραστές της απαξίωσης του Πολιτιστικού καλοκαιριού για τα αίτια αναβολής της εκδήλωσης, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ως εκ τούτου διαχέονται από ανεγκέφαλους κατά την ταπεινή άποψή μας.

Πηγή: Kyparisiotis

4 σχόλια:

  1. Αν και ψάξαμε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κυπαρισσίας δεν βρήκαμε την φερόμενη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Blog "Κυπαρισσιώτης".
    Η λέξη "σπερματολόγους" έτσι όπως έχει διατυπωθεί παραπέμπει σε κάτι πρόστυχο - Αισχρό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν μια ατυχής έκφραση (εάν το τονίζουμε είναι πραγματική η ανακοίνωση).
    AN η ανακοίνωση αυτή είναι πραγματική και όχι μούφα, ο Δήμος Κυπαρισσίας θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ήπιος στους χαρακτηρισμούς και να ζητήσει απο τον κόσμο (ας μην είναι δικής του αρμοδιότητας) ένα τεράστιο συγνώμη προς τον κόσμο που σηκώθηκε, έφυγε απο τα σπίτια του για να πάει να ακούσει την .... ματαίωση της συναυλίας...

    ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΦΑ, ο Δήμος Κυπαρισσίας θα έπρεπε να αποφύγει τους χαρακτηρισμούς περί "ορισμένων σπερματολόγων και κακόβουλων θυτών που δεν ασχολούνται με τον Πολιτισμό."
    Γιατί εδώ που τα λέμε ούτε πολλά εισιτήρια έκοψε, και είναι λογικό να μην θελήσει να τραγουδήσει σε 50 - 100 το πολύ άτομα.
    Να πιστέψουμε ότι δυόμιση ώρες πριν την πραγματοποίηση της συναυλίας πήρε η Αοιδός τηλέφωνο και είπε ότι για προσωπικούς λόγους δεν έρχομαι??????
    ΕΣΤΩ δυόμιση ώρες πριν την συναυλία που ζητήθηκε η ακύρωση ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ δεν εξέδωσε έκτακτο δελτίο τύπου και να το αποστείλει στα MME και blogs της περιοχής?????? Και ας μην προλάβαινε να το δει κανένας.
    ΕΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ για τα μάτια του κόσμου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες βράδυ ταξίδεψα πάνω από 1:30 ώρα για να παρακολουθήσω τη συναυλία της αγαπημένης μου Γλυκερίας!Όταν έφθασα είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος στο χώρο της συναυλίας, όπου και μας ανακοίνωσαν ότι θα αναβληθεί.Δε νομίζω ότι ο λόγος ακύρωσης ήταν η μικρή προπώληση εισητηρίων.Εξάλλου και γω δε γνώριζα καν ότι προπωλούνταν εισητήρια.Η Γλυκερία, όσα χρόνια την ακούω, ποτέ δεν έχει ακυρώσει συναυλία λόγω μικρής προσέλευσης κοινού.Ίσα ίσα,έχω παρακολουθήσει συναυλία της, όπου λόγω βροχής,ήταν να ακυρωθεί,αλλά τελικά,σταμάτησε η βροχή μισή ώρα πριν και η συναυλία ξεκίνησε,στην αρχή με πολύ λίγο κόσμο.Αργότερα όμως, ο χώρος γέμισε...παρά την υγρασία από τη βροχή και όλα πήγαν καλά.Νομίζω ότι είναι πολύ άσχημο, για μία τραγουδίστρια του βεληνεκούς της Γλυκερίας, να γίνονται τέτοια σχόλια (έκοψε 50-100 εισητήρια και δεν τραγούδησε).Αυτά μόνο η Βίσση τα κάνει και μερικοί άλλοι που δεν εκτιμούν έστω και τους 50-100 ανθρώπους που πλήρωσαν να τους δουν.Η Γλυκερία δεν θα το έκανε ποτέ.Και για 50 θα τραγουδούσε...γιατί εκτός από ανεπανάληπτη τραγουδίστρια είναι και σπουδαίος άνθρωπος και σέβεται τον κόσμο που την αγαπά , όσος και να είναι αυτός.Επιπλέον, χθες βράδυ διάβασα στο ίντερνετ ότι ακυρώθηκε η ίδια ακριβώς συναυλία που θα πραγματοποιούνταν στο Αρχαίο Θέατρο της Πάτρας.Δε γνωρίζω τι μπορεί να συνέβη,αλλά αποκλείεται η Γλυκερία να ακύρωσε τη συναυλία λόγω της μικρής προσέλευσης κόσμου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού έψαξες και λες οτι δεν βρήκες την ανακοίνωση του δήμου στο επίσημο site τότε τι μας κοτσάρεις τον τιτλο αυτό ;;;;;

    Όσο για τα εισητήρια που εκοψε μάλλον θα πρέπει να είσαι τυφλός ή πολύ κομπλεξάρας για να λες ότι ήταν μονο 50ή 100 , εκτός και αν αυτό το κομπλεξ σου με την Κυπαρισσια δεν σε αφήνει να δεις πέρα από την μύτη σου.

    μην μπεις στο κόπο να απαντήσεις ,γιατί όλο με κάτι άσχετες μπουρδολογίες απαντάς, όπως για το θέμα με την Πύλο. Δες πρώτα τα πολιτιστικά προγράμματα όλων των δήμων σε πόσες εκδηλώσεις είναι συνδιοργανωτής ή χορηγός το υπουργείο Πολιτισμού και μετά μίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άνοιξε τα ματάκια σου, βγάλε τις τσίμπλες και διάβασε πάλι το Πηγή που αναφέρω στο τελος της ανάρτησης.

    Μετά, αφού θα έχεις βγάλει καλά τις τσίμπλες σου και θα έχεις πλύνει τα μούτρα σου, διάβασε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.