Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Κάτοικος... Φιλιατρών ο Σάκης Ψάρρης

Ταχύτητα και ποιότητα στο ρόστερ της πρόσθεσε η Εράνη Φιλιατρών με την απόκτηση του Σάκη Ψάρρη. Ο 22χρονος επιθετικός με το «κοντέρ» του να έχει γράψει τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Γ΄ εθνική, αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή… του δόρατος στην επιθετική γραμμή της ομάδας των Φιλιατρών.
Ο Ψάρρης είναι ζακυνθινός και έχει γεννηθεί στις 27/6/1987. Στη Γ΄ εθνική έχει φορέσει τις φανέλες της Ζακύνθου, του Κορωπίου, της Κορίνθου και του Βύζαντα Μεγάρων.

Ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε σήμερα (Τετάρτη) το μεσημέρι τη συμφωνία με τους εκπροσώπους της Εράνης και αμέσως μετά δήλωσε στο ioniansports.gr:

«Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο συμπεριφοράς των .....

ανθρώπων της Εράνης. Μου έδειξαν πόσο με ήθελαν και με κέρδισαν. Έχουν οργάνωση, εγκαταστάσεις, ανθρώπους στη διοίκηση που ενδιαφέρονται για την ομάδα και τον κ. Ενγκεμά προπονητή του οποίου γνωρίζω την αξία».

Ο Σάκης Ψάρρης θα ενσωματωθεί με την αποστολή την ερχόμενη Παρασκευή, αφού θα πρέπει να τακτοποιήσει τα πράγματά του και να μετακομίσει στην πόλη των Φιλιατρών.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στην Εράνη φέτος θα αγωνίζονται τρεις συνολικά Zακυνθινοί, οι Χαριάτης, Τσιριγώτης και Ψάρρης.

Πηγή: ioniansports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.