Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Πονοκέφαλο προκαλούν στη ΝΔ νέες δηλώσεις του Γ.Μανώλη περί «εξαναγκασμού» βουλευτών

Πονοκέφαλο προκαλούν στη ΝΔ νέες δηλώσεις του βουλευτή Γιάννη Μανώλη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ότι οι βουλευτές της ΝΔ «υποχρεώθηκαν» να αθωώσουν συναδέλφους τους. «Προκύπτει θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης» αντιδρά το ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλοντας επιχείρηση συγκάλυψης ευθυνών.

Ο κ. Μανώλης δηλώνει χαρακτηριστικά: «Μας υποχρέωσαν να αθωώσουμε βουλευτές». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ρίχνει το γάντι στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι εάν η ΝΔ χάσει στις εκλογές, θα τεθεί θέμα ηγεσίας.

Ο βουλευτής συνεχίζει ότι κανείς δεν μπορεί να τον διώξει από τη ΝΔ και ότι δεν θα το διώξει και ότι το «φύγε ή ρίξε μας» θα πρέπει να το πουν σε όσους βουλευτές κατηγορούνται για σκάνδαλα.

Ο κ. Μανώλης στράφηκε και κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου .........

Αντώναρου, κατηγορώντας τον ότι είναι επικίνδυνος για τη συνοχή του κόμματος.

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δήλωσε: «Είναι προφανές ότι προκύπτει μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον κ. Καραμανλή προσωπικά, αλλά και για τους επιτελείς του».

«Είναι, επίσης, προφανές ότι επιβεβαιώνονται πλήρως οι καταγγελίες μας για επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών όσων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται σε σκάνδαλα», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι έκθετη.

Απαντώντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ κι ο κ. Παπανδρέου «είναι έκθετοι στα μάτια των Ελλήνων γιατί έχουν επιλέξει συνειδητά να λένε όχι σε όλα».

«Είναι έκθετοι», πρόσθεσε, «γιατί επιλέγουν την παραπολιτική για να μεταφέρουν το δημόσιο διάλογο σε θέματα στα οποία έχουν δοθεί πλήρεις απαντήσεις μετά από εξαντλητική συζήτηση», ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για «πολιτική ανευθυνότητα».

Πηγή: in.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Μανώλης βαράει το ντέφι και οι υπόλοιποι χορεύουν τον χορό της κοιλιάς....
Θα τους κάνει όλους "μάγκες" ο Μανώλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.