Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Στο 6% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ

Στο 6% φτάνει το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύουνται στον Κυριακάτικο Τύπο.

Στην έρευνα της Marc για το Έθνος της Κυριακής, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 33,7% έναντι 27,5% της ΝΔ. Το ΚΚΕ συγκεντρώσει 7,8%, ο ΛΑ.Ο.Σ. 5,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,2%

Στη δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται 31,7% και η ΝΔ ακολουθεί με 25,7%. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 5,3%, ο ΛΑ.Ο.Σ. 5,3% και ο ΣΥΡΙΖΑ 3,5%.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταγράφουν ποσοστά κάτω του 3% και δεν εξασφαλίζουν .......

έδρα στη Βουλή.

Στο ερώτημα για τον "καταλληλότερο πρωθυπουργό", σύμφωνα με την ALCO, ο Γ. Παπανδρέου συγκεντρώνει ποσοστό 33,7%, έναντι του Κ. Καραμανλή με 31,1%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MARC, επτά στους δέκα πολίτες πιστεύουν ότι υπήρξε ολιγωρία στην οργάνωση και στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών εκ μέρους του κρατικού μηχανισμού.
Συνολικά πολιτικές ευθύνες για τις καταστροφές από τις πρόσφατες πυρκαγιές αποδίδει στην κυβέρνηση το 73,8% των Ελλήνων πολιτών.

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έχει χρεοκοπήσει

Πέρα από τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων στη συνείδηση του λαού η κυβέρνηση έχει πλέον χρεοκοπήσει», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής σχετικά με τις νέες δημοσκοπήσεις.

«Υπάρχει γενική κατακραυγή. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για φτιασιδώματα και μερεμέτια. Η χώρα έχει ανάγκη από καθαρή λύση, ισχυρή κυβέρνηση, αλλαγή πορείας, αλλαγή πολιτικής και μια νέα προοπτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΛΑΟΣ: Επανασχεδιάζεται ο πολιτικός χάρτης της χώρας

«Οι πρώτες μετακαλοκαιρινές δημοσκοπήσεις πρέπει να μελετηθούν με ιδιαίτερη προσοχή. Τα ευρήματα επανασχεδιάζουν τον πολιτικό χάρτη της χώρας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης και πρόσθεσε: «Ο ΛΑ.Ο.Σ με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα, στέκεται στις πολιτικές εξελίξεις».

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.