Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Αύγουστος 2009 Η Ubisoft κλιμακώνει τον πόλεμο κατά της πειρατείας

Η Ubisoft εμφανίζεται αποφασισμένη να λάβει νέα δραστικά μέτρα, προκειμένου να περιορίσει την πειρατεία στο χώρο του gaming.

Μιλώντας σε συνάντηση με επενδυτές, ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας Yves Guillemot ανακοίνωσε ότι η Ubisoft αναπτύσσει αυτό τον καιρό νέα εργαλεία που θα καθιστούν αδύνατη την λειτουργία των παιχνιδιών αν ο χρήστης δεν έχει πληρώσει γι' αυτά.

Ο Guillemot δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη φύση των εργαλείων αυτών και αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα ενσωματωθούν στα παιχνίδια της εταιρείας στις αρχές του 2010 ή ακόμα και πριν το τέλος του 2009.
Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε την υλοποίηση της πρωτοβουλίας στο ......

επερχόμενο Assassin's Creed 2.
Επίσης, παραμένει αδιευκρίνιστο αν τα νέα εργαλεία που αναπτύσσει η Ubisoft είναι φιλικά προς το χρήστη ή απαιτούν πολύπλοκες διαδικασίες που μπορεί να δυσκολέψουν τους μη μυημένους.

Αν και οι εκδόσεις για PC βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Ubisoft, ο Guillemot δεν έκρυψε την ανησυχία του και για τα κρούσματα πειρατείας στις κονσόλες. Τα ποσοστά παράνομης χρήσης στις κονσόλες παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, ωστόσο η εταιρεία δε σκοπεύει να μείνει αδρανής.

Πηγή: PC Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.