Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Εράνια 2009. Εκδηλώσεις από σήμερα 6 έως και 8 Αυγούστου

Βρισκόμαστε κοντά στα μέσα του Αυγούστου και οι εκδηλώσεις στα πλαίσια των Ερανίων συνεχίζονται.
Εκδηλώσεις για κάθε γούστο και κέφι.

Οι προτάσεις που υπάρχουν σήμερα για έξοδο είναι οι εξής:......


α.) Συνεχίζεται για τελευταία μέρα το πανηγύρι στο Χαλαζόνι

β.) Αγώνες κατάδυσης στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών
Ωρα 10 το πρωί (Δήμος Φιλιατρών)

γ.) Αυγουστιάτικο Φεγγάρι στην Αγία Κυριακή: Βαρκαρόλες, Βεγγαλικά, και μουσικό Λαίκό πρόγραμμα με την ορχήστρα του Γιώργου Παράμερου και την Μπέττυ Μακρή.
ΩΡΑ 22:00 (Ένωση Φιλιατρινών Γυναικών)

δ.) Καλλιτεχνικό Εργαστήρι στο πάρκο της Βλαχέρνας για μικρά παιδιά.
Ωρα 18:00 - 21:00 (Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών)

ε.) Έκθεση Ζωγραφικής του τμήματος ζωγραφικής στο πάρκο της Βλαχέρνας του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου
Ωρα 18:00 - 21:00 (Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου)


Αναλυτικά οι εκδηλώσεις στο σύλλογο Φιλοπροόδων.

Ένα πλούσιο τριήμερο δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες οργανώνει από τις 6 ως και τις 8 Αυγούστου ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών στο πάρκο της Βλαχέρνας, στα Φιλιατρά.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Βορρέειου Πνευματικού Κέντρου από την Πέμπτη 6 ως και το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009, τις ώρες 6.30 - 10.00 μ.μ., έκθεση έντυπου υλικού με τίτλο «Η ζωή στα Φιλιατρά μέσα από εφημερίδες και έντυπα του 19ου και 20ου αιώνα». Σκοπός αυτής της έκθεσης είναι μέσα από τα έντυπα να παρουσιαστεί η κοινωνική ζωή αλλά και δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν στο Δήμο Φιλιατρών την περίοδο αυτή.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 6 και 7 Αυγούστου, από τις 6.30 ως τις 9.00 μ.μ. στο χώρο του Πάρκου θα δημιουργηθεί ένα «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι». Σ` αυτό παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικών σχολείων μπορούν να κάνουν γκράφιτι, να ζωγραφίσουν, να κάνουν κατασκευές με χαρτί, κολάζ, πλαστελίνη, κ.λ.π. . Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία και πάρα πολλές συμμετοχές παιδιών.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ., πάλι στο Πάρκο της Βλαχέρνας θα πραγματοποιηθεί η «Βραδιά Φιλοξενίας». Η «Βραδιά Φιλοξενίας» είναι από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του Συλλόγου Φιλοπροόδων. Σ` αυτήν τα μέλη του Δ.Σ. προσκαλούν τους Φιλιατρινούς στο χώρο τους και τους παρουσιάζουν τις δικές τους πολιτιστικές παραγωγές μέσα από τις δραστηριότητες των τμημάτων τους. Έτσι το βράδυ αυτό θα δοθεί συναυλία της Φιλαρμονικής του Συλλόγου και θα γίνει παράσταση των Χορευτικών Τμημάτων τους. Παράλληλα το Σάββατο στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί και η έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών με έργα ζωγραφικής που δημιουργήθηκαν στο τμήμα ζωγραφικής του Συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης το κοινό θα φιλοξενηθεί με γλυκά και αναψυκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.