Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη - Τέλος Άγρας 2 - 0. Σημαντικό προβάδισμα για την Εράνη στην υπόθεση πρόκριση.

Σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση πήρε σήμερα το απόγευμα στο ολοκαίνουργιο γήπεδο των Φιλιατρών η Εράνη αφου επικράτησε του Τέλου Άγρα με σκορ 2 - 0.

Το σκορ αδικεί την Εράνη η οποία θα μπορούσε άνετα να πετύχει ακόμα τρία με τέσσερα γκόλ μιας και είχε τη υπεροχή, είχε τις ευκαιρίες, είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας σε σχέση με τους αντιπάλους της που σε δυο με τρείς μόνο περιπτώσεις επισκέφθηκε την περιοχή του Αλεξανδρόπουλου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλεξανδρόπουλος είχε μείνει απλός παρατηρητής του αγώνα.

Η Εράνη μπήκε απειλητικά στο γήπεδο και .......

στο πρώτο κι όλας λεπτό έδειξε τα δόντια της χάνοντας κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ.
Ο Τέλος Άγρας προσπάθησε να αντιδράσει, προσπάθησε να αμυνθεί χωρίς aποτέλεσμα αφού κλείστηκε πίσω και αναπόφευκτα η Εράνη πέτυχε το γκόλ με τον Γεωργιόπουλο στο 26ο λεπτό με κοντινό πλασέ στον Θεοδωρόπουλο.
Είχαν προηγηθεί τρείς πολύ καλές ευκαιρίες για την Εράνη στο 1ο με κοντινό πλασέ που κατέληξε λίγο δεξιότερα από το κάθετο δοκάρι, στο 6ο με τον Κόλλια που έκανε σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, και στο 22ο λεπτό με σουτ του Χαριάτη που πήγε πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Ο Άγρας προσπάθησε να πετύχει το γκόλ της ισοφάρισης στο 38 με σουτ του Λαμπούση το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Αλεξανδρόπουλου.
Στην Επανάλληψη ο Άγρας σε δεύτερη προσπάθεια του στο 49 να ισοφαρίσει το σκόρ, με τον Πετσόπουλο, έκανε ένα σουτ σχεδόν απο την μεσαία γραμμή το οποίο κατέληξε απευθείας άουτ και χωρίς να ανησυχήσει τον Αλεξανδρόπουλο.

Την πρωτοβουλία των κινήσεων επανέκτησε η Εράνη και στο 51 μετα απο ένα ωραίο συνδυασμό των Κώτσου και Χαριάτη, ο τελευταίος έκανε σουτ δυνατό το οποίο ο Θεοδωρόπουλος έπεσε και μπλόκαρε.
Στο 57 Η Εράνη εκτέλεσε κόρνερ. Η μπάλα πήγε στον Τσιριγώτη ο οποίος στην κίνηση έκανε σουτ απευθείας άουτ.

Στο 66 ο Κόλλιας για μια ακόμα φορά έχασε κλασική ευκαιρία όταν σε τετ α τετ με τον Θεοδωρόπουλο τον πλάσαρε και ο τελευταίος έπεσε και μπλόκαρε.

Στο 70 ο Γκίνο βρέθηκε κοντά στα καρέ του Άγρα και με κεφαλία έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 76 η Εράνη κέρδισε ένα έμμεσο φάουλ κοντά στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιριγώτης ο οποίος την έστειλε πάνω απο το δοκάρι.

Στο 80 η Εράνη διπλασίασε τα τέρματα της πάλι με τον Γεωργιόπουλο ο οποίος με κοντινό σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο και έγραψε το 2 - 0.

Μέτρια η διαιτησία του Νικολόπουλου ο οποίος υπέπεσε σε λάθη ενω οι επόπτες ήταν ακριβέστατοι στις υποδείξεις τους.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Σπυρόπουλος, Παναγιωτίδης (62' Γκίνο) Ανδριόπουλος, Ντινιώτης Γεωργιόπουλος, Τσιριγώτης, Κώτσος, Σταύρος Γιάννης, Χαριάτης (77' Καραχάλιος, Κόλλιας.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μπούρδος, Πανταζής (82 Μπάλλας), Πουλόπουλος, Χρυσομπόλης, Αγγελόπουλος, Λαμπούσης (71' Τσορώνης), Πότσης, Κορομηλάς, Πετσόπουλος

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

5 σχόλια:

  1. Η Εράνη πάντα μας έκανε υπερήφανους.
    και μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάρει 6 Κύπελλα.
    Εχει βαρία ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΑΝΑΡΑ ΟΛΕ ΕΡΑΝΑΡΑ ΟΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να βαζεις καμια φωτο ρε Χαρη αν γινεται........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πρωτοκάνω βρε συ??? Πάντως αν είσαι στα Φιλιατρά, για στείλε μου ένα e-mail.....

    Κάτι σε θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα σας πατησουμε θα σας ξεσκισουμε τρια γκολακια και λιγα ειναι AGRAS OLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.