Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ-ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 0-2 Και τα δύο γκολ ο Κόλλιας

ΣΩΡΕΙΑ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΣΚΟΡ

Δύο φορές κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα του Αστέρα Μικρομάνης η Εράνη κι έτσι με δυσανάλογο της δυσκολίας του αγώνα άγχος πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τέλο Άγρα.
Χρυσός σκόρερ και συνάμα «μοιραίος» -μαζί με τον Θοδωρή Ασημακόπουλο, όσον αφορά στο «χορό» των χαμένων ευκαιριών- αναδείχθηκε ο Νίκος Κόλλιας. Ο νεαρός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 30’ με σουτ, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από κεφαλιά του Ασημακόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 2-0 «γράφτηκε» στο 65’ με τον Κόλλια να σουτάρει εύστοχα από το σημείο του .......

πέναλτι, αξιοποιώντας έτσι την ωραία προσπάθεια και σέντρα που είχε κάνει ο Γιάννης Σταύρος. Στο 23’ ο Γιάννης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι (κόρνερ Τσιριγώτη).
Το τελικό αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα «φτωχό» σε σχέση με τις καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Παπαβασιλόπουλου που ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως μετά το εναρκτήριο λάκτισμα: 3’ κεφαλιά Γιάννη-«ξυστά» άουτ, 5’ κεφαλιά Γιάννη, σουτ Ασημακόπουλου -απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μικρομάνης, 14’ κεφαλιά Κόλλια-άουτ, 15’ και 32’ πλασέ Ασημακόπουλου πάνω στον αντίπαλο γκολκήπερ, 62’ και 64’ διαδοχικά τετ-α-τετ Ασημακόπουλου και Κόλλια μπλόκαρε ο Παπαβασιλόπουλος, 66’ σουτ Σπυρόπουλου-άουτ, 71’ ωραία προσπάθεια Χαριάτη, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Αστέρα, 81’ και 86’ματο σουτ Ασημακόπουλου πάνω στον γκολκήπερ, 87’ κόρνερ Τσιριγώτη-σχημο διώξιμο οι αμυντικοί δοκάρι κι έξω.

Καλή ήταν η διαιτησία του Γιώργου Ασημακόπουλου (Μπάρδης - Σιψάς οι βοηθοί).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Παπαβασιλόπουλος, Δημητρίου, Καρδάσης (55’ ΙΙ. Καρδάσης), Ζούζουλας, Αναζίκος, Γ. Σκαρπαλέζος, Νιάρχος, Βοσνάκης, Κορομηλάς, Μ. Σκαρπαλέζος, Χασάπης.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Ντινιώτης, Ανδρεόπουλος, Σπυρόπουλος (70’ Αποστολόπουλος), Παναγιωτίδης, Τσιριγώτης, Γκίνος (60’ Κώτσος), Γιάννης, Κόλλιας (77’ Γεωργόπουλος), Χαριάτης, Ασημακόπουλος.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Ελευθεράκη
Για το Φιλιατρά News


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.