Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Η Microsoft ολοκληρώνει τον κώδικα των Windows 7

Η Microsoft ολοκλήρωσε στις 22 Ιουλίου τον κώδικα για τα Windows 7 client OS και Windows Server 2008 R2, στέλνοντας και τα δύο λειτουργικά της στην παραγωγή.

Ήδη από την Τρίτη, η Microsoft περιέγραψε το πώς θα λάβουν την έκδοση RTM οι πελάτες της, ανάλογα με τις συμφωνίες που έχουν υπογράψει με την εταιρεία.
Οι ημερομηνίες που θα λάβουν το Windows 7 RTM είναι οι 6, 7, 16 ή 23 Αυγούστου, ενώ οι πελάτες με enterprise και volume-licensing συμφωνίες θα το λάβουν κάπου μέσα στο Σεπτέμβριο.

Τα Windows 7 και τα Windows Server 2008 R2 βασίζονται στον ίδιο kernel και networking stack χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι πελάτες της Microsoft θα αναβαθμίσουν και στα δύο λειτουργικά ταυτόχρονα.
Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά από την κυκλοφορία των Windows NT server και ..........

Windows 2000 client OS που η Microsoft δεν διπλασίασε τις απαιτήσεις του hardware των συστημάτων στα οποία θα τρέχουν τα δύο λειτουργικά, σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή του Windows Server τμήματος της εταιρείας, Iain McDonald.

Η Microsoft έχει καταβάλει σοβαρές προσπάθειες προκειμένου να γίνει πιο εύκολη, και ταυτόχρονα σύντομη, η υιοθέτηση του νέου λειτουργικού συστήματος στους client υπολογιστές των εταιρειών, ενώ έλαβε υπόψη της και αρκετές συμβουλές συνεργατών της όπως αυτή της Toshiba, η οποία πρότεινε την προσθήκη ενός χαρακτηριστικού που θα επιτρέπει τη συμβατότητα ανάμεσα στο λειτουργικό που χρησιμοποιείται περισσότερο, αυτό δηλαδή των Windows XP, και των Windows 7.
Έτσι, η Microsoft προχώρησε στη δημιουργία του Virtual XP mode μέσα στα Windows 7.

Πηγή: PC World

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.