Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ξεκινάει η Hellas Sat στη συνδρομητική TV

Αυτή την εβδομάδα υπογράφεται η σύμβαση παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της Hellas Sat για την παροχή ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών μέσω δορυφόρου.
Η εταιρεία του ΟΤΕ περίμενε καρτερικά περίπου ένα χρόνο, από το καλοκαίρι του 2008, όταν το ΕΣΡ χορήγησε τη σχετική άδεια, αν και η νομοθεσία ορίζει ως ανώτατο διάστημα τους έξι μήνες.
Πάντως, πλέον είναι λίγο δύσκολο να μην πέσουν οι υπογραφές, καθώς ήδη από την 1η Ιουλίου, ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε την απόφαση που ορίζει το οικονομικό αντάλλαγμα υπέρ του ελληνικού Δημοσίου στα 176.082,12 ευρώ για ........

τη μετάδοση των συνολικά 96 ωρών συνδρομητικού τηλεοπτικού προγράμματος σε ημερήσια βάση.

Από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ο αγώνας δρόμου, ώστε τον Σεπτέμβριο η Hellas Sat να είναι σε θέση να διαθέσει τους αποκωδικοποιητές και να διαφημίσει το πρόγραμμα που θα προσφέρει, ανταγωνιζόμενη την ισχυρή Nova. Την ίδια ώρα, η Hellas Sat πρέπει να συντονιστεί και με το Conn-x TV του ΟΤΕ, το οποίο έχει ήδη κεντρικές συμφωνίες για ταινίες και αθλητικό πρόγραμμα, ώστε να μη δημιουργηθεί σύγχυση στον τηλεθεατή.
Όμως η περίοδος που θα βγει στον αέρα η Hellas Sat δεν είναι καλή, καθώς εξαιτίας της κρίσης τα νοικοκυριά περιστέλλουν δαπάνες και η συνδρομητική τηλεόραση θεωρείται μάλλον πολυτέλεια.

Πηγή: ΤΟ ΠΑΡΟΝ


ΣΧΟΛΙΟ
Έχει να πέσει πήδημα στην nova από τον ΟΤΕ. Στο ταψί θα την χορέψει... και πολύ το γουστάρω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.