Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Πυροσβεστικό από Eurobank στο Δήμο Φιλιατρών

Ενα ολοκαίνουργιο πυροσβεστικό όχημα, προσφορά από το Ιδρυμα Λάτση και τη Eurobank στο πλαίσιο ενίσχυσης των πυρόπληκτων δήμων, έφτασε χθες στο Δήμο Φιλιατρών.
Πρόκειται για ένα όχημα 4x4 με τη δυνατότητα μεταφοράς 800 λίτρων νερού, ενώ έχει προσαρμοσμένη αντλία και πυροσβεστικό σωλήνα με την δυνατότητα εκτόξευσης του νερού σε αρκετά μεγάλη απόσταση. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο όχημα, ευέλικτο, που μπορεί να προσφέρει πολλά στην άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών όταν εκδηλώνονται.

Τις ευχαριστίες τους προς το Ιδρυμα Λάτση και τη Eurobank εξέφρασε και ο δήμαρχος .....

Αλκης Ξύγκας, τονίζοντας ότι είναι ένα όχημα που πραγματικά το είχε ανάγκη ο δήμος και το είχε ζητήσει, προκειμένου να μπορεί να επέμβει άμεσα όταν εκδηλώνονται διάφορα περιστατικά φωτιάς. Τόνισε δε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει και η επίσημη παραλαβή του.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
Καλό το νεο πυροσβεστικό όχημα κε Δήμαρχε, αλλά δεν φτάνει.....
Χρειάζεται και μια Πυροσβεστική. Δεν νομίζετε Δήμαρχε???


2 σχόλια:

  1. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΧΑΡΗ,ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ;;ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΟΝΟ...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ..ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.