Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Αποτελέσματα Ειδικών μαθημάτων Πανελληνίων εξετάσεων 2009.

Αναρτήθηκαν στην σελίδα του υπουργείου Παιδείας οι βαθμοί στα ειδικά μαθήματα των Πανελληνίων εξετάσεων 2009.

Από τις 11 το πρωί του Σαββάτου, οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων (ξένη γλώσσα, σχέδια, μουσική) θα μπορούν να μάθουν την βαθμολογία τους μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (www.ypepth.gr).

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα πρώτα αρχικά των ονομαστικών τους στοιχείων (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο) με κεφαλαία.

Οι ονομαστικές μηχανογραφικές καταστάσεις με τους αντίστοιχους βαθμούς θα αποσταλούν την .........

ερχόμενη Τρίτη σε όλες τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, προκειμένου οι οικείοι διευθυντές να τις προωθήσουν άμεσα στα λύκεια αρμοδιότητάς τους για ενημέρωση των υποψηφίων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την βαθμολογία σας.

Θα χρειαστείτε τον οκταψήφιο κωδικό σας.



Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και Ιταλική, επιπέδων A (A1 «στοιχειώδης γνώση» & Α2 «βασική γνώση»), Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση» και Ισπανική επιπέδου Β2 «καλή γνώση» που έγιναν στις 9-10 Μαΐου 2009.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από το Διαδίκτυο www.kpg.ypepth.gr («Είσαι Υποψήφιος;» Αποτελέσματα Μαΐου 2009), όπου αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα, καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου, καθώς και τουλάχιστον τους τρεις αρχικούς χαρακτήρες του επωνύμου τους.

1 σχόλιο:

  1. αφου αναφερεται πως μπορουμε να δουμε τις βαθμολογιες των ειδικων μαθηματων γιατι δεν εμφανιζονται ακομα πουθενα στο site του υπουργειου παιδειας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.