Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Γιάννης Πλούαρχος: Η αγάπη του κόσμου με κάνει να γίνομαι καλύτερος.

Συνέντευξη στο Κανάλι 20 107,5 έδωσε χθές το απόγευμα ο Γιάννης Πλούταρχος σχετικά με την συναυλία που θα δώσει την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας.
Ο Γιάννης Πλούταρχος εμφανίστηκε πολύ συγκροτημένος, χωρίς να πετά στα σύννεφα απο την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος ο οποίος είχε συγκεντρωθεί έξω απο το κτήριο που στεγάζεται το Κανάλι 20.

Το "καλύτερο παιδί" του Ελληνικού πενταγράμμου, είπε ότι η Καλαμάτα του αρέσει, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Καλαμάτα εξ αιτίας ενός Καλαματιανού Επιχειρηματία του Βασίλη Κοντόπουλου στου οποίου το μαγαζί ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Ρωτήθηκε για την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας την Παρασκευή .......

3 Ιουλίου και είπε ότι κλείνει για τον ίδιο μια δεκαετία όμορφης διαδρομής στην δισκογραφία.
Ο Κόσμος έχει άποψη για τον ίδιο, ξέρει όλα του τα τραγούδια μετά από εννέα χρόνια καθαρής δισκογραφίας.
Ευχαρίστησε τον κόσμο που τον έβαλε στην καρδιά του απο την πρώτη στιγμή.
Δείχνει πολύ μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στον κόσμο που τον στηρίζει.

Για την πορεία του είπα ότι δεν πρόλαβε να γευτεί κάποια πίκρα στο τραγούδι. Είναι απο τους τυχερούς που έχει περάσει πολυ όμορφες στιγμές.

Για τις συναυλίες που έχει δώσει μέχρι αυτή την στιγμή είπε ότι βλέπει ένα κόσμο πάρα πολύ θερμό.
Είπε ότι του αρέσει να πειραματίζεται με το ρεπερτόριο του. Για κάτι άλλο όμως δεν εχει σκεφτεί κάτι. Σαν στόχο του έχει να διασκεδάζει τον Κόσμο.

Μίλησε για την πορεία των 10 χρόνων της καριέρας του, τον ρόλο που έπαιξε αυτά τα 10 χρόνια η σύζυγος του ενω μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα 4 παιδιά του.
Αφιερώνει τον ελεύθερο του χρόνο στα παιδιά του. Αυτά τον ξεκουράζουν και κοιτάει να κάνει πράγματα μαζί τους. Στίβο, ποδόσφαιρο κολυμβητήριο.
Μαθαίνει μέσα από τα παιδιά του και αυτό τον κάνει να νιώθει καλύτερος.

Αποφεύγει να πει ψέματα μπροστά στα παιδιά του γιατί πολυ απλά παραδειγματίζονται απο αυτό και θα κάνουν τα ίδια στην διαμόρφωση του Χαρακτήρα τους.
Τα παιδιά του είναι η Κατερίνα 11 ετών, ο Γιώργος 9 ετών η Ελεονόρα 3,5 ετών και η Παναγιώτα 2 ετών.
Η γυναίκα του έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του και της οφείλει την μισή του επιτυχία για τα χρόνια που στάθηκε στο πλευρό του και τον στήριξε.

Το καλύτερο του τραγούδι είναι ο "Ένας θεός" στο οποίο οφείλει την επιτυχία γιατί το αγάπησε ο κόσμος και είναι απο τα πρώτα του που ξεκίνησε την διαδρομή του στην δισκογραφία.
Επιλέγει τα τραγούδια του με βάση το αν θα του αρέσει. Ότι έχει πει το έχει διαλέξει.
"Το τραγούδι πρέπει να με εκφράζει και να έχει λόγο ύπαρξης μέσα σε ένα δίσκο" είπε χαρακτιριστικά.
Εγκρίνει τα τραγούδια του αν του αρέσει ο στίχος και η μουσική. Πάντα ακολουθί το ένστικτό του και λέει τραγούδια που "του πηγαίνουν".
Όπως είπε στην συνέντευξη, δοκίμασε και άλλα τραγούδια τα οποία ναι μεν ήταν καλά αλλα επειδή δεν του πήγαιναν στο στυλ του δεν τα είπα. Έγιναν όμως επιτυχίες απο άλλους καλλιτέχνες.

Δεν έκρυψε ότι ζήλεψε τραγούδια που έχουν πει ο Σφακιανάκη, Κότσιρα, Ρέμμου, Κουρκούλη, Λαϊκά που έχουν πει μεγάλη βάρδοι του τραγουδιού.
Ρωτήθηκε για την απαγόρευση του καπνίσματος και είπε ότι πίστεύει ότι πρέπει να εφαρμωστεί παντού.
Υπεραμύνθηκε όμως του δικαιώματος των καπνιστών και είπε ότι πρέπει να υπάρχουν χώροι γι αυτούς που θέλουν να καπνίσουν, αλλα να μην ενοχλούν τους μη καπνίζοντες.

Ρωτήθηκε αν τον προβληματίζει κάτι στην σημερινή εποχή.
Ο Γιάννης Πλούταρχος είπε πως τον προβληματίζει ο τρόπος που εξελίσσεται ο κόσμος.
Ζεί την αγωνία των νέων ανθρώπων που κοιτάζουν το επαγγελματικό τους μέλλον. Η αμφιβολία που επικρατεί στους νέους ανθρώπους για την ζωή τους είναι τρομακτική.

Τα άμεσα επαγγελματικά του σχέδια είναι αυτές οι συναυλίες. Δεν θα δουλέψει τον χειμώνα, και θα ετοιμάσει μια μικρή περιοδεία στην Ευρώπη ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μεταβεί και στην Αμερική για κάποιες εμφανίσεις.

Ακούστε ΟΛΗ την συνέντευξη του Γιάννη Πλούταρχου που έδωσε στο Κανάλι 20 107,5.


Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.