Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΕΡΑΝΗ: "Ηρθα σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα"

ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ, Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.

Αποφασισμένος να δικαιώσει τους ανθρώπους τής Εράνης για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν να τον αποκτήσουν είναι ο Θανάσης Γεωργιόπουλος...
Ο νεαρός επιθετικός είναι παίκτης της Φιλιατρινής ομάδας εδώ και τρεις ημέρες, με την απόκτησή του να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση αφού πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα
ταλέντα στη Μεσσηνία αυτή την εποχή.

Ο 18χρονος επιθετικός είναι έτοιμος να πέσει με τα... μούτρα στη δουλειά και αδημονεί να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.
Η χρονιά που έρχεται θα είναι καθοριστική για τον ίδιο αφού θα έχει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να... αναγκάσει ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών να κινηθούν για την απόκτηση του.

"Να δικαιώσω τους ανθρώπους της Εράνης" .........

Ο ίδιος μίλησε χθες στην "Ε" για αυτή την μεταγραφή και έδειξε έτοιμος να πιάσει την ευκαιρία από τα... μαλλιά.
"Πρόκειται για μία νέα αρχή για μένα μιας και πηγαίνω σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα με εξαιρετική οργάνωση που ξέρει να αξιοποιεί και να προωθεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Δεν το κρύβω πως εξ αρχής ήθελα να πάω στην Εράνη και είμαι πολύ ευχαριστημένος που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα.
Πρόκειται για μία ομάδα που κατά το παρελθόν έχει βγάλει μεγάλους παίκτες. Και αποτελεί μεγάλο κίνητρο αυτό για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή.
Στόχος μου είναι να βοηθήσω την Εράνη να επιτύχει τους στόχους της και να προσπαθήσω να φτάσω όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δουλέψω και να δικαιώσω τούς ανθρώπους της Εράνης που πίστεψαν σε μένα και έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως με θέλουν πραγματικά".

Στην Αθήνα ο Ενγκεμά

Πέρα από αυτά, σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό παζάρι, οι ιθύνοντες της Εράνης συνεχίζουν την αναζήτηση για έναν επιθετικό και έναν τερματοφύλακα.
Οσον αφορά τον επιθετικό υπάρχουν επαφές με παίκτες εκτός Μεσσηνίας, με τους "πράσινους" να μην βιάζονται και να επιθυμούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.
Το σίγουρο είναι πως θα αποκτηθεί παίκτης με "δυνατό" όνομα, που θα αποτελέσει σούπερ δίδυμο με τον Θανάση Γεωργιόπουλο στη γραμμή κρούσης.
Για αυτό το λόγο ο τεχνικός της ομάδας Πατρίκ Ενγκεμά βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, όπου έχει επαφές με διάφορους παίκτες.
Ο Καμερουνέζος τεχνικός αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα να έχει εγκατασταθεί μόνιμα στα Φιλιατρά, μιας και στις 27 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Η "πρώτη" θα γίνει στο υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο των Φιλιατρών, όμως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα τής Εράνης.
Τέλος να πούμε πως πιθανότατα σήμερα θα υπάρξει συνάντηση με τον Κώστα Νικολόπουλο, όμως ο Ζακυνθινός μέσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εράνη μιας και τον Αύγουστο να κληθεί να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.