Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Συνεχίζουν στα “πράσινα” Ηλ. Ντινιώτης και Ανδρεόπουλος

Δύο ακόμη παίκτες ανανέωσαν χθες τη θητεία τους στην Εράνη και θα συνεχίσουν για μία ακόμη χρονιά να φορούν τα “πράσινα”...
Πρόκειται για τον αμυντικό Ηλία Ντινιώτη και τον μεσοαμυντικό Γιώργο Ανδρεόπουλο που συμφώνησαν με τους διοικούντες της Φιλιατρινής ομάδας και θα βρίσκονται στο ρόστερ της και τη νέα περίοδο.

Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια στην Εράνη και η ανανέωσή τους αποτελεί σίγουρα μεγάλη επιτυχία.
Οι δυό τους φορούν τα τρία τελευταία χρόνια τη φανέλα της Εράνης και θα συνεχίσουν και τέταρτο.
Ο Ηλίας Ντινιώτης τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 25 ματς και πέτυχε 2 γκολ και ο Γιώργος Ανδρεόπουλος είχε 26 συμμετοχές και 1 γκολ.
Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες είχε ανανεώσει τη ........

συνεργασία του και ο Πολυνίκης Παναγιωτίδης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Αντίθετα παρελθόν από τον Τριφυλιακό σύλλογο έχουν αποτελέσει οι Παναγιωτακόπουλος, Ανεστόπουλος, Μουχίκας, Τσώνης, Χατζηπαναγιώτης, Αναστασόπουλος, Ζώκος και Πιχιγιόνι.
Στο μεταγραφικό μέτωπο οι επαφές των διοικούντων συνεχίζονται και ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.
Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση επιθετικών και προς τα εκεί έχει στραφεί το ενδιαφέρον της Φιλιατρινής ομάδας, με τον Ισαάκ Τεπετό να είναι ψηλά στη λίστα αλλά να αποτελεί και δύσκολη περίπτωση.
Μέχρι στιγμής η Εράνη έχει αποκτήσει επίσημα τους Χρήστο Χαριάτη, Ηλία Τσιριγώτη και Γιάννη Αποστολόπουλο.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.