Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αδυνατούν να "κατέβουν" στη Δ’ Εθνική!

Στη δυσκολότερη φάση της ιστορίας του βρίσκεται ο Τέλος Αγρας και δυστυχώς φαίνεται πως η σεζόν 2009-2010 θα γραφτεί με... μαύρα γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.
Στους Γαργαλιάνους υπάρχει αδιαφορία για το μέλλον της ομάδας και το αδιέξοδο επιβεβαιώθηκε και στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συνάντηση στη Δημοτική βιβλιοθήκη.
Εκεί το “παρών” έδωσαν 5 άτομα (!) και φυσικά έφυγαν κι αυτά άπρακτα, δίχως να σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη.

Παροδική η αισιοδοξία

Ετσι όλη αυτή η σχετική αισιοδοξία που είχε φανεί την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται πως ήταν παροδική, μιας και προχθές που έπρεπε να βγει η νέα διοίκηση και να υπάρξουν οικονομικές εγγυήσεις, δεν έγινε το παραμικρό και πλέον δεν υπάρχουν και τα χρονικά .......

περιθώρια να οργανωθεί η ομάδα εν όψει της νέας περιόδου.
Στους Γαργαλιάνους φαίνεται στην πράξη πως δεν μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για να ξεκινήσει προγραμματισμό η ομάδα για τη νέα περίοδο και αυτό που μένει τώρα είναι η επίσημη ανακοίνωση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αδιαφορία από όλους

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί έξι επίσημες γενικές συνελεύσεις ή συγκεντρώσεις, όμως δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα.
Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα το πιο πιθανό είναι ο Τέλος Αγρας να δηλώσει μεν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, αλλά να μην κατέβει να αγωνιστεί.
Αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα μείνει ανενεργή την προσεχή σεζόν και την επόμενη περίοδο θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής με μείον 6 βαθμούς.
Χθες βράδυ ήταν προγραμματισμένη μία ακόμη συνάντηση, όμως το πιο πιθανό ήταν να επιβεβαιωνόταν η παραπάνω πληροφορία, μιας και θα αποτελέσει ένα μικρό... θαύμα να λάβει κανονικά μέρος ο Αγρας στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής έστω και με μικρό μπάτζετ.

Πηγή: Ελυεθερία

2 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΡΕ ΧΑΡΗ;;ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα. Δέχομαι απόλυτα ότι ο Άγρας είναι αντίπαλη ομάδα. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.

    Δεν παύει να είναι μια Τριφυλιακή ομάδα όμως.
    Καλό θα ήταν να λέμε μακάρι να βρεθούν τα απαιτούμενα και να αγωνιστούν και αυτοί στο νέο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.