Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ξεκίνουν απόψε οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέχσης Φιλιατρών "Κάτω απο τ' αστέρια"

Ξεκινά σήμερα το βράδυ στις 21:30 τις προβολές της ο Δημοτικός κινηματογράφος Φιλιατρών με την κινηματογραφική λέσχη στο Αίθριο του Δημαρχείου της πόλης μας όπως κάθε καλοκαίρι κάτω από τ' άστρα.

Οι προβολές ξεκινάνε με τις Αδιακρισίες [ Duplicity ]
Πρωταγωνιστούν: Julia Roberts, Clive Owen, Carrie Preston, Paul Giamatti, Tom Wilkinson, Thomas McCarthy, Tom Stratford, Ulrich Thomsen.

Η ταινία θα προβληθεί στις 10, 11, 12, 13 Ιουλίου.

Υπόθεση:
Η γοητευτική πράκτορας της CIA Κλερ Στένγουικ και ο ακαταμάχητος πράκτορας της MI6 Ρέι Κόβαλ δεν έχουν μάτια παρά ο ένας για τον άλλο (ως επί το πλείστον) και για το λόγο αυτό, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τον κόσμο της κυβερνητικής κατασκοπίας για να αφοσιωθούν σε ένα κόλπο που θα τους αποφέρει πολλά εκατομμύρια, αρκεί να εκμεταλλευτούν εύστοχα τον πόλεμο μεταξύ δυο ανταγωνιστικών πολυεθνικών εταιρειών.
Πώς; Εξασφαλίζοντας μια μυστική φόρμουλα για ένα .......

προϊόν που θα θησαυρίσει όποιον το βγάλει στην αγορά πρώτος. Σε ένα παιχνίδι γάτας ποντικιού είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ποιος εξαπατά ποιον και για τους δυο πράκτορες, το μεγαλύτερο ρίσκο τους είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλο, καθώς ο έρωτας είναι κακός σύμβουλος για κατασκόπους.

Δείτε το trailer



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.