Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΠΑΤΡΙΚ ΕΝΓΚΕΜΑ: "Από τα φιλικά θα φανεί η καλή πορεία της Εράνης"

Μπορεί η διοίκηση της Εράνης να είναι πεπεισμένη ότι η πρόσληψη του Πατρίκ Ενγκεμά στον πάγκο αποτελεί την καλύτερη επιλογή, αλλά στις τάξεις των φιλάθλων διάχυτος είναι ο προβληματισμός.

Όχι φυσικά επειδή ο 37χρονος τεχνικός από το Καμερούν έχει σκουρόχρωμη επιδερμίδα, αλλά διότι τα δείγματα δουλειάς του και η πρότερη εμπειρία του είναι περιορισμένα. Εκτός πάντως από το Καταστάρι και τον Πειρατή Λαγανά, ο Ενγκεμά είχε διατελέσει βοηθός προπονητής πριν από μια δεκαετία περίπου στον Εθνικό Πειραιώς, όπου αγωνίστηκε και ως ποδοσφαιριστής, ενώ έπαιξε ακόμη στην Α’ Εθνική με τα χρώματα της Προοδευτικής, αν και στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του διακρίθηκε στο πρωτάθλημα της χώρας του, αλλά και στις εθνικές ομάδες.

Ο ίδιος ο Ενγκεμά, με δηλώσεις του στο «Θ», τονίζει ότι είναι προετοιμασμένος να .........

αντιμετωπίσει και τις αμφισβητήσεις, δίνοντας την απάντησή του μέσα στο γήπεδο, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είναι λογικό να υπάρχουν επιφυλάξεις όταν ένας προπονητής δεν είναι πολύ γνωστός, αλλά όλοι από κάπου κάνουν την αρχή.
Η Εράνη είναι για μένα μια καλή ευκαιρία να αποδείξω ότι αξίζω να προχωρήσω πιο ψηλά. Από την αρχή της προετοιμασίας, που θα διαρκέσει οκτώ εβδομάδες, θα καταλάβουν όλοι τη διαφορά στη δουλειά μου.
Και μετά από τα πρώτα φιλικά και τους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος θα φανεί ότι η πορεία της ομάδας θα είναι πολύ καλή» είναι η «υπόσχεση» του Πατρίκ Ενγκεμά.
Ο Αφρικανός τεχνικός θα εγκατασταθεί μόνιμα στα Φιλιατρά από τις 20 Ιουλίου, αφού έως τις 27/7, οπότε και έχει προγραμματιστεί η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της Εράνης, θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» τα παιδιά της Νίκης Πλάτης και να κάνει δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών.

Πηγή: Απόσπασμά από το Θάρρος
Χριστίνα Ελευθεράκη


ΣΧΟΛΙΟ:

Θα ήθελα να επισημάνω Τέσσερα σημεία:

α.) "...αλλά στις τάξεις των φιλάθλων διάχυτος είναι ο προβληματισμός."
Αυτός ο προβληματισμός έχει εκφραστεί εδώ στο Φιλιατρά Νews Και προφανώς η Κα Ελευθεράκη τα εχει διαβάσει τα σχόλια που έχουν γράψει φίλαθλοι της Εράνης.

β.) "Όχι φυσικά επειδή ο 37χρονος τεχνικός από το Καμερούν έχει σκουρόχρωμη επιδερμίδα...."
Ασφαλώς και αυτό δεν κοιτάμε καν το χρώμα του δέρματος του ανθρώπου, παρά τις άλλες ευφάνταστες "ανακαλύψεις" περί ρατσισμού και υποκρισίας του κου Χαραλαμπόπουλου σε πρόσφατο άρθρο του στο Θάρρος.

γ.) "....διότι τα δείγματα δουλειάς του και η πρότερη εμπειρία του είναι περιορισμένα."
Το "περιορισμένα" είναι λίγο. Μηδενική θα λέγαμε. Η μαναδική του εμπειρία στην Δ' Εθνική είναι με το Καταστάρι που αυτή την στιγμή είναι υποβιβασμένο. Λέω ψέματα??????

δ.) "Ο ίδιος ο Ενγκεμά, με δηλώσεις του στο «Θ», τονίζει ότι είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει και τις αμφισβητήσεις, δίνοντας την απάντησή του μέσα στο γήπεδο."
Ερώτηση. Η "απάντηση" του θα είναι σε χαρτί Α4??? Α3??? Θα είναι σε πάπυρο???
Δεν έχουμε τίποτα με τον άνθρωπο. Με την μηδενική του εμπειρία στην Δ' Εθνική έχουμε, και λαμβάνουμε υπ΄όψιν το ΕΝΤΕΛΩΣ αποτυχημένο αποτέλεσμα που έφερε με το Καταστάρι. Και φυσικά εννοούμε τον υποβιβασμό του.
Αυτά είναι γεγονότα που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

Ο κος αυτός θα δέχεται κριτική από εδώ (και καλή και κακή) και παρακαλώ πολύ τους φιλάθλους της Εράνης, να ανοίξουμε στο Φιλιατρά Forum Θέματα για διάλογο που θα τα έχουμε συγκεντρωμένα όλα εκεί και θα κάνουμε εκεί κουβέντα για την ομάδα μας.
Γι αυτό υπάρχει και το Φιλιατρά Forum. Για να δημιουργούνται συζητήσεις και να αναπτύσσουμε απόψεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ (χωρίς όμως ύβρεις).
Υπάρχει ολόκληρη κατηγορία συζήτησης για Εράνη και Νίκη Πλάτης.

Δεν χρειάζεται το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Χρειάζεται ένα απλό όνομα χρήστη και ένα password να θυμάστε και να συνδέεστε προκειμένου να γράφετε την άποψη σας.

4 σχόλια:

  1. Ερώτηση. Η "απάντηση" του θα είναι σε χαρτί Α4??? Α3??? Θα είναι σε πάπυρο???

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΤΑΚΑ.
    ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΟΜΑΔΑ.ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ.ΛΕΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ.
    ΦΙΛΙΑΤΡΑ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ!ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ Κ ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ(ΣΙΣΕ) ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ.ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΚΟΜΠΟΣΤΑ.ΕΙΣΑΙ
    ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.