Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Τα τηλέφωνα του Νοσοκομείου άναψαν... φωτιά στο λογαριασμό

Σε δυσθεώρητα... ύψη έφθασαν οι λογαριασμοί τηλεφώνου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στις μονάδες ευθύνης του στην περιφέρεια της Μεσσηνίας, λόγω του υπερβολικού αριθμού κλήσεων από τα σταθερά τηλέφωνα του ιδρύματος προς κινητά τηλέφωνα - ακόμα και από... όροφο σε όροφο.
Αυτό γνωστοποιήθηκε στην «Ε» από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, ως απάντηση σε ερώτηση σχετικά με τον αυστηρό περιορισμό που -κατά πληροφορίες- έχει επιβληθεί πλέον στις κλήσεις από το τηλεφωνικό κέντρο του ιδρύματος προς κινητά τηλέφωνα, τόσο του μόνιμου προσωπικού όσο και των αποκλειστικών νοσοκόμων.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα εδώ και λίγο καιρό, οι γιατροί και τα στελέχη του νοσηλευτικού προσωπικού που καλύπτουν υπεύθυνες θέσεις, καλούνται στους βομβητές -στα μπίπερ, όπως ίσως είναι γνωστότερες οι συσκευές αυτές- τους οποίους υποχρεώνονται να έχουν μαζί τους.
Στο μεταξύ, κατηγορηματικά απέρριψε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας .........

Δημοσθένης Σωτηρόπουλος πως από το ίδρυμα διαγράφονται από την ειδική λίστα αποκλειστικών νοσοκόμων -που έχει το ίδρυμα στη διάθεσή του- όσες από αυτές τύχει να μην απαντήσουν σε κλήση από το Νοσοκομείο προς το σταθερό τους τηλέφωνο.

Ο διοικητής επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν περιορισμοί πλέον στις κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν είναι τόσο αυστηρή η εφαρμογή του μέτρου αυτού όταν προκύπτει ζήτημα ανάγκης και η κλήση προς κινητό δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.