Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Κατεπείγουσα ερώτηση Μπρεδήμα στον Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο

Κατεπείγουσα ερώτηση απέστειλε πριν λίγη ώρα ο νομαρχιακός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου κος Θεόδωρος Μπρεδήμας προς τον Νομάρχη Μεσσηνίας κο Δημήτρη Δράκο με την οποία ζητά ενημέρωση για τα δυο πρώτα κρούσματα της Γρίπης των Χοίρων (Η1Ν1) και τι μέτρα έχει πάρει η Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση εν όψει της Τουριστικής περιόδου, αν προτίθεται να ενημερώσει το σώμα και τι ενημέρωση έχει σχεδιαστεί για τους πολίτες με δεδομένο ότι στην Ελλάδα τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 300.

Συγκεκριμένα η επιστολή - Ερώτηση προς τον Κο Δράκο έχει ως εξής: .......

Προς τον Νομάρχη Μεσσηνίας Δημ. Δράκο

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

του νομαρχιακού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Θεοδώρου Μπρεδήμα, σχετικά με την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης των συνεπειών από το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης που σημειώθηκε στη Μεσσηνία.

(Δια του Προέδρου του Ν. Σ. Χρ. Παναγιωτόπουλου)

κ. Νομάρχη
Όπως είναι γνωστόν τα κρούσματα της λεγόμενης νέας γρίπης αυξάνονται καθημερινά και πανελλαδικά ξεπέρασαν τα 300 με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία στους πολίτες και μάλιστα τη θερινή περίοδο των διακοπών.
Ατυχώς. Όπως έγινε γνωστόν τα πρώτα δύο κρούσματα «χτύπησαν» και την πόρτα της Μεσσηνίας και ήδη αντιμετωπίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Παράλληλα η κοινή γνώμη ανησυχεί για το φαινόμενοι της πανδημίας και κεντρικά δίδονται οδηγίες, αλλά και αντίστοιχες διαβεβαιώσεις
Εν όψει όλων αυτών και κυρίως της διασφάλισης των απαραίτητων εμβολίων δοθέντος ότι γεννάται μέγα θέμα εμβολιασμού του Πληθυσμού που αντιμετωπίζει ειδικότερα προβλήματα (ασθενείς με αναπνευστικά, υπερήλικες και παιδιά).

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΝΟΜΑΡΧΗΣ

1) Εάν πρόκειται να ενημερώσει το Σώμα
2) Ποια μέτρα ελήφθησαν ή πρόκειται να ληφθούν για ενημέρωση των πολιτών. και
3) Πότε θα αρχίσει ο εμβολιασμός και εάν έχουν εξασφαλισθεί επαρκείς ποσότητες.

Καλαμάτα 15-7-09

Ο ερωτών

Θ. Π. Μπρεδήμας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.