Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Πυρά κατά του δημάρχου Κυπαρισσίας για το παζάρι με αντίκες

Τα πυρά του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για την Προστασία και Αναβίωση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας δέχθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης για το θέμα διοργάνωσης του φετινού παζαριού με τις αντίκες.

Τόσο ο πρόεδρος Αθανάσιος Κόρδας όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. κατά τη συνεδρίαση τους Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισαν ότι ενώ τόσα χρόνια ο Σύλλογος διοργάνωνε το παζάρι φέτος αποφασίστηκε από το δήμαρχο να ανατεθεί αυτό στην ΜΚΟ για την προστασία και αναβίωση της Παλιάς Πόλης της πρώην προέδρου του.

Δεν καταλαβαίνουμε, τονίστηκε, γιατί αυτός ο αποκλεισμός μας. Η διοργάνωση πρέπει να γίνει από το Σύλλογο σε συνεργασία με τον δήμο όπως γινόταν τόσα χρόνια και από εκεί και πέρα όποιος θέλει να βοηθήσει όπως η ΜΚΟ.

Αντικρούοντας όλα αυτά ο κ. Σαμπαζιώτης τόνισε ότι αφού πλέον έχει βρεθεί λύση και ........

θα διοργανωθεί από κοινού από τον Σύλλογο, τον δήμο και την ΜΚΟ δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται νέες εντάσεις.
Εξάλλου, επισήμανε, δεν είναι εύκολη υπόθεση η διοργάνωση για το συγκεκριμένο παζάρι που απευθύνεται σε συγκεκριμένους αντικέρ και κοινό. Πρώτα από όλους εγώ σας λέω ότι, ο δήμος είναι ανεπαρκής.
Και εγώ να το διοργανώσω από μόνος μου, χρειάζεται η συνεργασία, η εμπειρία και οι γνώσεις αυτών που έχουν ασχοληθεί με το θέμα” είπε ο δήμαρχος.
Αφού συνεχίστηκε η συζήτηση και με τοποθετήσεις μελών του Συλλόγου, από την πλευρά τής αντιπολίτευσης τόσο ο Σωτήρης Μπακούρος όσο και ο Γιώργος Γκότσης τόνισαν ότι ο ρόλος του δήμου είναι να τάσσεται και να υποστηρίζει συλλόγους και όχι άτομα.

Πρέπει, υποστηρίχτηκε, να γίνει το παζάρι σε συνεργασία με τον Σύλλογο και όποιος θέλει ας βοηθήσει.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.