Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ο,τι... πήραν, πήραν οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ

Τη θεωρία της... καμμένης γης επικαλέστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα δοθούν αυξήσεις στις συντάξεις του ΟΓΑ. «Είναι γνωστό σε τι κατάσταση παραλάβαμε τα δημόσια οικονομικά και είναι επίσης γνωστό ότι τις δεσμεύσεις τις οποίες αναλάβαμε και στο συγκεκριμένο τομέα, τις κάναμε πράξη», δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.
"Τη σημαντική αύξηση στις συντάξεις του ΟΓΑ είναι η δική μας κυβέρνηση εκείνη που την έκανε", υποστήριξε, αλλά παραδέχτηκε ότι...

κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος από το σημερινό τους ύψος. "Δεν είπα κάτι τέτοιο, δεν είπα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση", σημείωσε.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, κατηγόρησε και σήμερα το ΠΑΣΟΚ ότι παίζει με τους θεσμούς, όταν επιμένει να προκαλέσει εκλογές με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόωσπος ενέταξε την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συμφωνία επανεκλογής του Κάρολου Παπούλια, προτού λήξει η θητεία του, στην κατηγορία των "επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων", φράση που χρησιμοποιεί πλέον για τις περισσότερες από τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ.
enet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.