Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για το ερωτικό ρεσάλτο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από χθες ο 42χρονος αστυνομικός του Α.Τ. Πεταλιδίου που τα ξημερώματα της Πέμπτης κλείδωσε την υπηρεσία του και με πολιτικά πήγε στο σπίτι παντρεμένης Αλβανής, όπου ο άντρας της τον ξυλοκόπησε, τον έδεσε και κάλεσε το "100".

Ο αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού, διατάραξη οικιακής ειρήνης και εγκατάλειψη διατεταγμένης υπηρεσίας.
Ο δικηγόρος του Παναγιώτης Μουργής, ο οποίος συνεργάζεται για την υπόθεση με το δικηγόρο Ιωάννη Νικητέα, είπε πως οι γιατροί ακόμα δε μπορούν να εκτιμήσουν πότε ο 42χρονος θα είναι σε θέση να απολογηθεί.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος ......

ισχυρίζεται ότι υπήρχε μεθόδευση σε βάρος του από τη μεριά του ζευγαριού των Αλβανών και πως 4 άτομα του την είχαν στήσει πριν μπει στο σπίτι, όπου νωρίτερα λέει πως τον είχε προσκαλέσει η σύζυγος του Αλβανού.
Το ζευγάρι κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Χθες, ο 36χρονος σύζυγος κρατήθηκε στην Αστυνομία. Η 24χρονη γυναίκα του μαζί με τα δύο κοριτσάκια τους 2 και 4 ετών, φιλοξενούνταν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.
Η κοπέλα, φέρεται να επιμένει στον ισχυρισμό της ότι ο αστυνομικός την παρενοχλούσε διαρκώς στο δρόμο και στην ταβέρνα που δουλεύει στο Πεταλίδι, ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης μπήκε στο σπίτι της από τη μπαλκονόπορτα νομίζοντας ότι ο άντρας της έλειπε. Οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά του ζευγαριού είναι ο Γιώργος Αποστολίδης και ο Δημήτρης Δικαιουλάκος.

Το ζευγάρι επρόκειτο να απολογηθεί χθες το βράδυ στον Ανακριτή.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.