Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

"Διασφαλίζεται το αγροτικό εισόδημα"

Συνεργασία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρη Χατζηγάκη, είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Χατζηγάκης διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει καμιά απολύτως περικοπή ενισχύσεων και τούτο, διότι «το υπουργείο ετοιμάζει ένα μεγάλο γεωργικό κτηματολόγιο, το οποίο θα προβλέπει και θα διασφαλίζει απόλυτα το αγροτικό εισόδημα και τις ενισχύσεις. Αυτό θα το επιτύχει με την αναβάθμιση δύο μεγάλων οργανισμών, οι οποίοι ήδη λειτουργούν του ΟΠΕΚΕΠΕ και της ΑΓΡΟΓΗ».
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε ακόμη,...

ότι συζητήθηκαν τα μεγάλα εγγυοβελτιωτικά έργα, καθώς ήδη το υπουργείο προχωρά ένα τεράστιο πρόγραμμα, ώστε να μπορέσει η ελληνική γεωργία να αντιμετώπισει τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις σύγχρονες συνθήκες.

Επίσης, συζητήθηκαν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, που αφορούν το επιστημονικό τμήμα του υπουργείου, το ΕΦΥΑΓΕ, καθώς και σειρά ρυθμίσεων για την προστασία των ζώων, αλλά και τον ΕΦΕΤ.

«Εκείνο το οποίο συζητήσαμε, είναι το γενικότερο νοικοκύρεμα, ώστε το υπουργείο να είναι μια μονάδα παραγωγική, αναπτυξιακή και ανταγωνιστική, η οποία θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις», κατέληξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Απαντώντας σε ερώτηση, σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Δικαιοσύνης άφησε αιχμές για τους προκατόχους του σχετικά με τη διαφθορά στις φυλακές, ο κ. Χατζηγάκης σημείωσε ότι «ο κ. Δένδιας είναι ένας πολύ καλός υπουργός» και παρέπεμψε στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Επίσης, μίλησε για πολύ μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας σημειώνοντας, «πρέπει να σταματήσουμε κάποια στιγμή την αδικία, που γίνεται σε βάρος της Αστυνομίας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.