Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Αναπαράσταση του Παραδοσιακού Αλωνίσματος με Άλογα στο χωριό Πτέρη (Σκλαβέικα) του Δήμου Αυλώνα

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος Πτέρης (Σκλαβέικα) του Δήμου Αυλώνα θα διοργανώσει αναπαράσταση του Παραδοσιακού Αλωνίσματος με Άλογα, στα 3 πέτρινα αλώνια του χωριού.
Με βάση το πρόγραμμα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που μας απεστάλη από τον σύλλογο μετά την εκδήλωση θα υπάρξει γλέντι με νόστιμους μεζέδες, κρασί και αναψυκτικά.

Αναλυτικά η πρόσκληση που μας απεστάλη έχει ως εξής: ........

Το Δ.Σ. του Συλλόγου , σας προσκαλεί το Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 7.00 μ.μ. στο χωριό Πτέρη (Σκλαβέικα) του Δήμου Αυλώνας Μεσσηνίας, σε ένα φυσικό καταπράσινο περιβάλλον, να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στην καλοκαιρινή εκδήλωση που αγαπήθηκε από τον κόσμο και ο Σύλλογός μας διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά, την <<Αναπαράσταση του Παραδοσιακού Αλωνίσματος με Άλογα>>, στα 3 πέτρινα αλώνια του χωριού μας.

Είσοδος ελεύθερη.


Μετά το πέρας της εκδήλωσης και ώρα 8.30 μ.μ., θα ακολουθήσει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική. Θα παραβρεθεί το συγκρότημα του Κώστα Ζαφειρόπουλου.
Θα πωλούνται νόστιμοι μεζέδες, κρασί, αναψυκτικά.

[ Για όσους ενδιαφέρονται να καλύψουν τηλεοπτικά την εκδήλωσή μας, είτε σαν είδηση στο δελτίο ειδήσεων, είτε σαν ντοκυματέρ, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα του Συλλόγου μας ή στο 6945535887 κ. Δήμητρα Βίτσιου- Σταυροπούλου.]

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΗΣ

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜ. ΒΙΤΣΙΟΥ-ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.