Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Απολογείται ο δράστης τού φονικού της παραλιακής

Αύριο το μεσημέρι θα ξετυλίξει ενώπιον του Ανακριτή τις θολωμένες σκέψεις του που τον οδήγησαν να δολοφονήσει εν ψυχρώ το 39χρονο Χρήστο Ξενάκη ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος που έγινε μέρα μεσημέρι στη μέση της παραλιακής.

Ο 27χρονος Νίκος Σπανίδης που κρατείται μετά την παράδοσή του το βράδυ του φονικού στα κρατητήρια της Καλαμάτας, αδυνατεί να ξεπεράσει τον έρωτά του για την 25χρονη Ειρήνη, που έγινε η αιτία να καταστρέψει ο ίδιος τη ζωή του σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και οδη γώντας στην απόγνωση δύο οικογένειες.
Το όνομά της δεν έχει πάψει στιγμή να ακούγεται από .......

τα χείλη του πολλές ώρες μετά το έγκλημα ερωτικού πάθους που πραγματοποίησε, κάνοντας πράξη τις απειλές που εκτόξευε εναντίον του θύματος αρκετές φορές πηγαίνοντας στο χώρο εργασίας του, όπως αναφέρουν
νεότερες πληροφορίες.

Οι συγγενείς του, συντετριμμένοι, τον επισκέπτονται προσπαθώντας να βάλουν και εκείνοι σε μια λογική σειρά τα όσα οδήγησαν στο παράλογο του εγκλήματος, παλεύοντας την ίδια στιγμή να κρατηθούν στα πόδια τους σκεπτόμενοι το δράμα το δικό τους αλλά και της οικογένειας του θύματος.
Οσον αφορά στο ενδεχόμενο της αναπαράστασης του εγκλήματος αυτό δείχνει να απομακρύνεται, καθώς οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων και όσα ο δράστης περιέγραψε δεν αφήνουν κενά στην προανακριτική διαδικασία.
Αλλωστε, ο Σπανίδης δεν έχει αρνηθεί ούτε στιγμή την πράξη του. Η βασική από τις κατηγορίες που του απήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας Δημ. Σταύρου αφορά σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη κατάσταση.

Κατηγορείται ακόμα για την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία καθώς και για κατοχή μικροποσότητας χασίς.
Η δίωξη σε βάρος του με τις κατηγορίες όπως θα διαμορφωθούν τελικά, θα ασκηθεί μετά την απολογία του στον Ανακριτή.

Οστόσω στην Καλαμάτα βρίσκεται ο δικηγόρος που θα αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη Αλέξανδρος Κατσαντώνης. Αναμένεται να ζητηθεί εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί για να μπορέσει ο δικηγόρoς του να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας και να ενημερωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.